12 x puhelinkuvia ennen joulua


Joulu lähestyy ja joulukuusen koristelu on seuraavana vuorossa. Joulukuusi on niin ihana ja omasta mielestä juuri täydellisen kokoinen!Kävimme nauttimassa Helsingin jouluvaloista Johnin kanssa, sää ei kuitenkaan ollut meidän puolella. Sumu sekä sade yllätti ja päätimme nauttia lämpimästä kahvista sisällä Johnin kanssa, kävelimme hetken ulkona ja suuntasimme takaisin autolle ja Porvooseen.Onneksi myös Porvoossa saamme nauttia ihanista jouluvaloista ja isosta joulukuusesta. Pakko sanoa että viihdyn kyllä niin hyvin Porvoossa.Nykyään ylipukeudun välillä kotona, ihan siksi että on hauska pitää vähän juhlavampia vaatteita päällä, se antaa kokonaan toisen tunnelman ja itsetunto vähän kasvaa taas arkivaatteiden keskellä. Ne myös keräävät aivan liian paljon pölyä vain roikkumalla kaapissa. Voi kun oikeasti olisi jotain tapahtumia kalenterissa. Onneksi ainakin jouluaatto ja uusivuosi on ihan kohta täällä ja saa pukeutua vähän juhlavammin.Vaikka nyt viime viikolla ei ole tullut leivottua, olen joulukuun alussa ehtinyt leipoa joulutorttuja, josta oikeastaan pidän paljon enemmän kuin piparkakuista. Sen takia jäi myös piparit leipomatta tänä vuonna. John ei syö oikein piparkakkuja ollenkaan, tai no kyllä hän syö niitä salaa jos niitä kotoa löytyy.Kaikki adventti kynttilät palavat, mikä tarkoittaa sitä että jouluaatto on jo melkein oven takana.
En malta odottaa että saan nauttia parista vapaapäivästä jotka aion viettää verkkareissa ja eri neuleissa, jouluisessa pyjamassa ja aattona vain hetken hienoimmissa vaatteissa, ennen kuin vaatteet taas vaihtuvat mukavempiin koti vaatteisiin.

Viimeinen työpäivä ennen joulua ja tänään on luvassa se pakollinen joulusiivous ja huomenna viimeiset paketit pakettiin.

Moni varmaan onkin jo aloittanut joulunvieton, joten oikein ihanaa joulun odotusta. Vain kaksi yötä jouluun!

Köyhä shoppailija

Tykkää-merkinnät

Kommentit