10 viimeksi katsomaani sarjaa/elokuvaa Netflixistä


Meillä tulee kotona katsottua Netflixiä paljon ja ajattelin kertoa teille mielipiteeni kymmenestä edellisestä sarjasta tai elokuvasta jota olemme katsoneet Johnin kanssa.

Modern Family

- Tätä sarjaa katsomme jo ainakin kolmatta kertaa läpi ja pakko sanoa että tämä sarja on vain niin hyvä! Paljon naurua, hyviä juttuja ja monta sesonkia.
Rakastan että tämä sarja on ns. huumorisarja, mutta sarjan ei ole lisätty sitä naurua päälle jota vihaan.
Sarja kertoo kolmesta perheestä jotka ovat sukua toisilleen. Heidän arjesta ja kommeluksista.
Tätä sarjaa on hauska katsoa pitkän työpäivän jälkeen, kun ei muuhun jaksa keskittyä.

Bones

- Jaksoja ja kausia riittää tässä sarjassa. Vaikka viimeiset kaudet ovat vielä kesken niin kuusi ensimmäistä kautta ovat todella hyviä.
Toki tämän sarjan kanssa ei kannatta samaan aikaan syödä niin kuin me. Ymmärrätte kyllä kun katsotte sitä.
Lyhyesti sarja kertoo Antropologista ja Fbi-agentista jotka yhdessä ystävien kanssa alkavat selvitämään murhia Jeffersonian Instituutissa.Jack Whitehall matkalla isän kanssa

- Tämä sarja oli todella hauska minun mielestäni, valitettavasti John on eri mieltä ja väittää että sarja on huonosti tehty. Rakastan elokuvia ja sarjoja jossa ei tarvitse keskittyä niin paljon, vaan voi vain nauraa.
Sarja kertoo tunnetusta koomikosta joka lähtee matkustelemaan isänsä kanssa, joka ei ikinä ole matkustanut. Heillä on myös vähän eri näkökulmia millaisessa hotellissa pitäisi asua jne.

Dynastia

- Taas yksi sarja. Huomaatte varmaan että katsomme eniten sarjoja. Tämä kertoo varakkaasta perheestä ja heidän ongelmista. Mielestäni hauska ja hyvä sarja. Romanssia, juonittelua ja riitoja.

Kuninkaallinen vaihtokauppa

-Jouluelokuva jonka katsoin itse. Tämän taisin myös katsoa viime vuonna. Hauska ihana elokuva. Elokuva kertoo siitä kun kaksi samannäköistä ihmistä vaihtavat elämänsä hetkeksi. Rakastan romanttisia elokuvia.

Consumed

- Tosi tv-ohjelma joka kertoo perheistä jotka hamstraavat hävyttömän paljon tavaraa a miten he sitten joutuu luopumaan 75% kaikesta mitä he omistavat. Pidän tosi paljon tällaisista tosi tv-sarjoista. On hauska nähdä miten erilaiset ihmiset ovat, en kyllä ikinä pystyisi samaan!Firman pikkujoulut

- Nimi kertoo hyvin mistä elokuva kertoo. Ensin luulin että elokuva on todella huono, koska mielestäni hyvin harva komedia elokuva on nykyään oikeasti hauska ja hyvin tehty. Tämä elokuva yllätti ja elokuva oli ihan hauska! Elokuvassa tapahtui paljon ja vaikka katsoin tämän myöhään ilalla en nukahtanut. Yleensä nukahdan aina johonkin kohtaa elokuvaa.

The Mick

- Huonoin sarja jota olen katsonut. Huonosti elämässä pärjäävä sisko alkaa hoitaa siskonsa lapsia. Todella huonosti tehty sarja ja Netflixissä on myös tekstitys väärin. Teksti menee eri aikaa ja ei vaan yhdessä jaksossa. Päätin vain parin jakson jälkeen lopettaa koko sarjan.

Bodyguard

- Sarja joka kertoo kersantista joka saa ylennyksen englannin sisäinministerin henkivartijaksi. Jännittävä sarja. Pidämme molemmat jännittävistä sarjoista jossa rikkollisuuksia selvitellään jne. Valitettavasti tällä sarjalla on vain 1 kausi joka loppui todella nopeasti.

Riverdale

- Sarja joka kertoo ystävä porukasta jotka yrittävät selvittää kaupungin outoja mysteereitä, kamppailla vihollisia vastaan ja selvitä heidän arjesta Riverdalesissa yhdessä.
Pakko sanoa että ensimmäinen kausi oli paljon parempi, mutta en myöskään pysty lopettamaan katselemista ja nyt odotan joka viikko että uusi jakso tulee.
Olen sellainen joka harvoin jättää sarjan tai elokuvan kesken koska en mielestäni voi sanoa että olen sen nähnyt jos olen jättnyt sen kesken.
Sarja on mielestäni pelottava ja on myönnettävä ett yksin kotona yöllä, tämä sarja päällä saa minut menemään sekaisin ja nukkumaan valot päällä.

Juuri nyt haluaisin löytää jonkun uuden sarjan mitä katsoa Netflixistä, vinkkejä?

Oletteko te nähneet nämä? Oletteko samaa mieltä?

Köyhä shoppailija - Ida


Tykkää-merkinnät