Bästa uppvaknandet ever?

Vaknade upp idag av ett duns i dörren, vad tusan, tänkte jag. Det var en städtant som kommit in men som upptäckte mig och gått ut antar jag, för senare steg jag upp och satte mig vid datorn för att kort senare höra en knackning och något på kinesiska. Jag öppnar och ser en städtant som försöker kommunicera med mig, när jag inte förstår skriver hon ner Jintian(idag?) och något mer, jag förstår inte alls. Går inte igen, hon följer efter och börjar bädda och städa, hon går in på toan, det låter, hon ropar på folk, en manager står i dörren och kollar in på toan och antecknar. En vaktmästare(rörmokare?) kommer, jag tänker vad fan?, tar en titt inne på min toalett och därinne ligger mitt bajs och flyter runt med allt annat, jag spolar lite och hoppas på att trycket ska trycka ner skiten (bokstavligen) men det blir bara mer vatten och det flyter runt i cirklar.
Jag skäms.
Säger, wo bu zhi dao och hoppas på en positiv reaktion.
Managern talar högt och pekar runt toan.
Jag fattar inget.
Kommer på efter en liten stund att jag läst om det här, man ska INTE spola ner papper i toaletten, det är papperskorgen bredvid som hon pekar på och att det är där jag ska slänga pappret efter att jag torkat! xD Lesson learned, kinda, spola inte ner papper i toan, utan låt det ligga i papperskorgen bredvid och stinka istället...I vilket fall sitter vanan i fortfarande från Sverige men det funkar så länge det bara är lite papper.

En annan sak som är värd att nämna är att pappersrullen med det elastiska pappret tog slut efter två besök från tvåan, what the hell? Jag har i alla fall en toarulle från Sverige ifall att nöden skulle komma hehe

​Där ser ni papperskorgen (bajskorgen??), den lilla toarullen man fick och det elastiska pappret.

  • Kina
  • 10 Readers

Likes

Comments

Klev precis av planet från Arlanda till Doha, Qatar och väntar på nästa flight som avgår om ca 1 timme. Från en 6 timmar flight till en 8 timmar xD Får försöka trycka in lite sömn på detta plan, blev både Avengers: Age of Ultron och Ruroni Kenshin, live action-filmen då förstås; ), sen var jag i stort sett framme, hann bara trycka in ett och ett halvt avsnitt Big Bang efter filmerna.

Likes

Comments