I torsdags förra veckan d
så åkte jag ut på sjön för att jobba. Eftersom att vi ligger i hamn varje natt så tänkte jag att det kunde vara skönt att gå promenad varje morgon innan jag skulle börja jobba. Men så blev jag så pass förkyld att jag inte orkade gå promenad. Har ju långa dagar och mycket att göra så man var helt slut på kvällen och ville bara sova till att det var dags att jobba igen. Nu har jag gått av mitt pass och mår bättre så jag hoppas att jag kan få gå promenad nu under veckan jag är ledig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagens motionspass blev skön promenad. Rätt skönt att få gå och njuta av utsikten.

Varje morgon så skriver jag mina mål, dricker min morgondrink som innehåller fibrer, vitaminer, omega 3 och q10 plus att jag tar tre kapslar aminosyror. Detta får mig bland annat att hålla mig pigg och det smakar väldigt gott, sedan skriver jag ner mina mål, jag mediterar och tar efter det min frukost. En perfekt start på dagen enligt mig.

​Igår var jag till gymmet och där blev det en sväng på crosstrainern. Att köra crosstrainer är en av mina favoriter på gymmet. Har ni inte testat så, gör det nästa gång ni går till gymmet. 

Likes

Comments

I oktober 2013 började jag använda näringstillskott. Anledningen till det var att jag mådde långt ifrån bra. Nu tänker jag inte gå in i detalj på allt men tre saker jag hade problem med förut som var stora problem för mig var: Sömnproblem, ångest o depression samt dåligt immunförsvar.  När jag fick höra om tillskotten som kunde få mig att må bättre så kände jag, att det här vill jag prova. Innan jag började med tillskottet så tog det minst en timme för mig nästan varje kväll att somna, jag kunde vakna 3-5 gånger per natt och vara jättetrött på morgonen. Jag åt lugnande medicin för att kunna somna, men de hjälpte inte. Sista månaderna åt jag till och med insomningstabletter, som inte heller hjälpte. Jag åt även mediciner mot  min ångest.  Jag var förkyld någon gång varje månad. Någon gång per år så låg jag i magsjuka.  Nu hade jag fler krämpor än detta, men jag väljer att bara ta ut det bästa. 

Även om jag förstod att man kunde använda medicin, så valde jag ändå att sluta med dessa, för att jag förstod att detta var guldprodukter för mig. Vilket jag nu, snart ett år och sju månader senare fortfarande vet att det är. 

När jag hade använt produkterna i en vecka så insåg jag redan då att jag hade lättare att somna, jag vaknade mer utvilad. I januari så reflekterade jag över att jag hade sovit flera hela nätter under drygt tre månader än vad jag gjort på tolv månader, vilket var helt fantastiskt. Oftast under vinterperioden så har jag mått ännu sämre rent psykiskt, detta var första vinterperiod på ca 4-5 år som jag mått bättre. Jag hade blivit både lugnare, gladare och positivare. Jag vill citera en väldigt nära vän till mig som kände mig innan jag började använda kosttillskotten, hon sa så här: "Det värmer mig så otroligt mycket att se dig må ännu bättre nu, än vad du gjorde förut."

Vad gäller immunförsvaret, jag fick veta av läkare i februari att jag av vissa privata anledningar skulle få ha dåligt immunförsvar. Och vad innebär ett dåligt immunförsvar? Jo man har lättare att bli sjuk. Det har tagit ett tag för kroppen att bygga upp mitt immunförsvar igen, men i september 2014, så hade jag en veckas förkylning med någon dags feber. Efter det har jag inte haft något, Jag har inte ens haft några symtom på att bli förkyld eller magsjuk, trots att jag jobbar mycket och jobbar bland annat på förskola, där det sprids bakterier dagligen och det är 7 och en halv månad sen jag var förkyld. Förut var jag sjuk någon gång varje månad, men inte längre.  

Det är så himla skönt att man får i sig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver.  Jag är evigt tacksam att jag fått tag på rätt produkter, vill du veta mer så släng iväg en mejl till mig: jonsson1989@live.se 


Ha nu en riktig bra kväll. 

//

Robin 

Likes

Comments

Idag blev det härliga 45 svettiga minuter på gymmets (Tränamer) crosstrainer. Och passade på att fylla kroppen med bland annat vitminer, mineraler och magnesium som är gott, lättsmält under träning samt ökat upptag a vätska genom isotona sammansättningen.  Den smakar apelsin och jag tycker att den smakar gott. 

Jag tycker att det är otroligt skönt att träna på morgonen innan det är dags att glida iväg till jobbet, i alla fall i mitt fall när jag dels har flera jobb vilket resulterar i långa dagar. Sent på kvällen vill jag inte träna mest för att jag inte vill få svårt att somna. 

Likes

Comments

Kroppen är förvisso gjord för fysisk aktivitet. Men det innebär inte att man ska röra på sig 24 timmar per dygn. Något som är lika viktigt som den fysiska träningen är avslappning och återhämtningen. En bra sömn är en bra återhämtning och vad menas med en bra sömn? Ja att man kan sova en hel natt i lugn och ro utan att vakna eller drömma massa drömmar som har med vardagen eller jobb att göra. Hur många timmar man ska sova för att orka? Det är individuellt men en vuxen har ett vanligtvis sömnbehov på 7-8 timmar per natt.  Men att vila under dagen en stund kan vara bra också. Då menar jag inte att man ska lägga sig och sova, utan man kanske kan till exempel meditera 10 till 20 minuter under dagen alternativt lyssna på avslappningsmusik 15-20 minuter.

Så kom ihåg att vila under dagen så att du orkar ännu mer :)

Likes

Comments

​Igår kväll så kände jag att jag behövde en kvällspromenad. Har varit ute på sjön och jobbat mycket sen den 16 april så då har det inte blivit så mycket promenader eller träning på gym. Så gårdagens promenad var välbehövlig. 

Jag hade även sällskap av Orup i öronen, skön musik med andra ord :) 

Likes

Comments

Hej alla!

Jag har länge varit intresserad av träning. men sen jag började använda mig av kosttillskott och kroppen fick mer energi så började jag blev jag så mycket mer intresserad av kost och hälsa. Det denna blogg kommer innehålla är gott och blandat inom kost och hälsa samt min personliga resa till ett smalare och hälsosammare liv. 

Jag hoppas att jag ska kunna inspirera och motivera er till ett hälsosammare liv.

Ha en fantastisk helg!

Likes

Comments