palla gjorde en ny header till bloggen o stava fel för att jag inte har varit inne på denhär på evigheter. Asså åh pallar inte byta hit :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

www.vafanalice.blogg.se

Likes

Comments

Suger verkligen på att uppdatera, nog även för att jag inte direkt älskar nattstad.. Har ju oftast på blogg.se eller devote men men.. Kanske uppdaterar bättre men de beror ju på för det slutar ju oftast med att jag slutar blogga eller inte orkar typ...

Likes

Comments

Uppdaterar väligt dåligt nu för tiden... Har skit mycket att göra i skolan, vi får snart våra betyg och jag ligger lite efter osv. Så jag har suttit och pluggat hela dagen igår och nu i 3 timmar. Dö trött. Menmen...

Skulle skriva Grattis!!! <3 <3 till min syrra som ja vet läser det här förr eller senare :*


Imorgon så ska jag på julbord med familjen o nåra fler :) nomnom efter det så ska ja se Breaking Dawn del2 på bio :))
Så de ska bli kul!! :D
Aja somsagt kmr inte upptadera så jätte ofta..


Likes

Comments

Sam Pottorff pratar ut om mobbning. :D älskar denna killen asså :')


Likes

Comments


Sitter och saknar min bebe i hans levis tröja som luktar hollister parfym. Saaaaknar honommmm :c Har inte träffat honom den här helgen heller eftersom jag har varit i linköping osv. Vill telleportera mej till sthlm just nu. 

 

Anywaaay vaknade kl 12 idag o har inte gjort något alls. Haft jätte tråkigt osv. Har inte uppdaterat på några dagar. Igår var jag i linköping och firade bästa syster :D hon fyllde dock inte år igår hon fyller år nästa vecka men vi skulle typ på julbord då eller något så vi firade henne igår ist! 

Haft en extra lång helg som inte är slut än! Hade ledigt i fredags och har ledigt på måndag oxå! :D yeeaaayyy

Men nu ska jag gå och äta så hare! <3

Likes

Comments

Sitter i skolan just nu. Har profilval så en timme till bara skrivande.. Ewk jag dör!! Orkar inte, vill bara tillbaka till min sköna säng och sova! Japp såäre! 
Fast jag tror att vi har lång lunch rast så jag kanske hinner hem och vila lite då. Annars kommer jag typ ligga på en bänk i korridoren och sova :s Mjääääh! 
Längtar såååå till fredag! Har studiedag på fredag, sen e de ju helg o sen har ja studiedag på måndag oxå! Så jag har en extra lång helg x) Fast jag kanske ska hälsa på den häst galna kompisens skola. Vi får se ;)

AJAJAJAJA ja har så faaaakking ont i magen :'C  usch aja ska återgå till mitt skrivandes nu!!

 

Likes

CommentsSitter i skolan just nu på spanska. yaddayadda.
SLutar efter det här!!! :))

Ska inte göra något speciellt sen.. Typ hem och sova kanske? Aja har inget särskilt för mej iaf.
 

Likes

Comments