Träning, Familj, Natur, Mat

En aktiv livsstil i vardagen tillsammans med Gainomax

I annonssamarbete med Gainomax

Att få in träning och en aktiv livstil i vardagen när man har barn gör man enklast genom att aktivera sig tillsammans med dom tycker jag. En volleyboll match på stranden t.ex är både ett bra sätt att röra på sig och riktigt kul!Jag och min son Julius lekte loss på stranden det blev många härliga skratt och visst är vi snygga i våra matchande tröjor. Avslutade med stretch och en Gainomax. Jag har fått chansen att testa sex olika bars från Gainomax och jag har blivit glatt överraskad.

Dom har goda naturliga smaker med härlig konsistens utan den mjöliga känsla och konstiga bismak som vissa andra bars kan ge. Blåbär och hallon har en frisk fräsch smak med yoghurt överdrag. Fudge seasalt var väldigt krämig där sött möter salt. Gillar att det är ett bra tuggmotstånd med lite krisp i.

Så smidigt att ha i väskan när man är on the go. Fick ett ryck en dag här i veckan efter jobbet och tog en långpromenad med min mamma i Tyresta by. Perfekt att ha en gainomax i väskan då. Tycker att dom mättar bra och funkar toppen som mellis.


Caramel triple nut var täckt med ett lager mjölkchoklad och en nötig smak blandat med kolasås, så god.

Perfekt avslut mitt ute i skogen. Älskar att vara i naturen!

Smarrigt mellis tips är att äta bars och banan tillsammans väldigt god kombo!


Gainomax bar med smak av choklad har ett överdrag med intensiv mörk choklad. Toffe har också mörkt choklad överdrag men med en mjuk krämig toffe på insidan.


Tack Gainomax för att jag fick chansen att prova era toppen bars.


#gainomaxonthego

Gillar

Kommentarer

Nouw
Nouw ,
Härligt och peppigt inlägg!
nouw.com/nouw
Kornetpakronet
Kornetpakronet,
Tack Nouw 🙏🏻vad glad jag blir verkligen😁😁😁🥰!!!
nouw.com/kornetpakronet
Zuzzi,
Tack för en uppfriskande PW 🍁🍂