Krångel med skidorna

Nu har jag varit hemma i lägenheten en stund. Halva dagen har vi ägnat tiden till att åka skidor.

I förmiddags skulle vi hyra skidor, men det tog väääldigt lång tid. För det första var det en enorm kö. För det andra var det trångt, litet.
Och för det tredje var det dålig servis.

Skidorna var typ utplockade och det fanns inga i min storlek. Så jag fick ett par som var mycket längre, än vad jag skulle ha. (Jag fick lika långa som mamma.) Så det gick definitivt inte så bra att åka med dem.

Innan jag kom hem till lägenheten, lämnade vi tillbaka våra skidor och jag hyrde nya på en helt annan butik än vad jag gjorde innan. De hade sååå bra servis, sååå bra miljö. Dem pjäxorna fick man ta hem, med det fick man inte i den förra butiken.

Ikväll ska vi äta tacos. Det är några som är och handlar allt vi behöver till det. Någon är och parkerar bilen på ett annat ställe, och resten är hemma i lägenheten.

När jag kom hem till lägenheten, började jag med att duscha av mig. Sedan bloggade jag.
Efter jag har bloggat klart ska jag stretcha. Jag vill inte ha träningsvärk. Här nedanför kommer lite bilder på skidbacken, Kram!❤️🗻

Gillar

Kommentarer

Instagram @korneliawelmso

Instagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmso