Har just nu ingen röst


Hej Igen!


Jag kan börja med att konstatera att rubriken faktiskt stämmer. Jag kan i princip inte prata, eftersom jag oturligt nog har drabbats av halsont, huvudverk och en aning feber. Det är inte alls roligt faktiskt. Men nu är det däremot mycket bättre jämfört med innan. För tre dagar sedan kunde jag knappt resa mig ur sängen, äta något, och knappt sova utan att vakna gråtandes av verk. Detta är bokstavligen första gången på över ett år som jag klassar mig som sjuk.


Morgondagen är iallafall redan planerad. Eller jag har rättare sagt ett antal saker som ska genomföras. För det första är imorgon dagen då jag får äta godis igen! Jag har nämligen haft godislöfte i ett år, mest för traditionens skull. Jag tror jag började runt år 2012, och har sedan dess haft uppehåll vart annat år.

För att fira detta, har jag sedan veckor tillbaka planerat att köpa en välförtjänt påse med godis att smaska på samtidigt som jag kollar på en efterlängtad film. Om ni har filmtips, kommentera!!. Vid sidan om blir det nog lite annat smått och gott.


Kram <3


^^^

Bilden kommer från We Heart It.


Gillar

Kommentarer

Instagram @korneliawelmso

Instagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmsoInstagram korneliawelmso