​Processen fortskrider..
Jag ska idag fortsätta på detta identitets projekt och ska idag göra ett mörktryck! Det går till som med ett helt vanligt foto, du använder massvis med kemikalier och ljus etc. det är ganska konstigt.
Jag tror att jag vill göra ett sidoavtryck av Sophie Scholl och lite fjädrar etc. haha, det låer konstit jag vet.

Nu ska jag fortsätta!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Åter igen är det dags för ett nytt gastrkramande inlägg...heh.
Det har varit ca.1 månad sedan jag skrev ett inlägg, jag har kommit långt påvög i detta projekt. Min tavla är 100% färdig (Som du kan se nedan), jag har gjort en metallros (Planen är att göra flera). Jag har även gjort ett collage, men det har jag redan visat! Det som står näst i mitt projekt är en "fotobild". Men det blir först senare.
Här är det jag har gjort:

​Ja det är en ros, don't judge.

Likes

Comments

Hej igen!
Detta inlägg handlar om Kiasmas utställning "Face2Face". Det är en utställning om identiteter, eller ja. Olikt framställande av identiteter. Det var allt från foton, skulpturer och målningar till videon och upplevelser.
Utställningen var okey, den var ganska tråkig. Vissa målningar var intressanta men oftast var hela utställningen ganska...grå? Det enda utstickande var Michael Jackson filmen men var endast skrämmande..

Jag fick minimalt med inspiration/motivation. Så om utställningen var givande? Njäe..


​Detta är min favorit från face2face. Den var intressant och färglad och det var mycket som pågick! Ju fler gånger man såg på den desto mera upptäckte man. Den är ganska sorglig och ångestgivande..men den var helt klart bäst!

Likes

Comments

Det har gått några lektioner sen senast, jag har hunnit med mycket! Jag har kommit igång med min akvarell målning som består av röda och vita rosor, dessa symboliserar Sophie Scholl då hon var med i föreningen "vita rosen" och för att göra det mera estetiskt blandar jag med röda rosor.

Jag har valt Sophie Scholl till detta projket för att jag ser upp till henne, hon är min idol. För även fast majoriteten av samhället hade en annan åsikt så stod hon för sin. Hon var en martyr, hon dog för sina åsikter. Därför valde jag henne, för hon är min idol.

Likes

Comments

Dag 1.

Idag kom jag igång med projektet på riktigt. Jag gjorde denna blogg för exempel. I detta projekt ska vi göra olika projekt, ett collage, en målning och en lerfigur även ett fotoprint. Jag är nu färdig med collaget, en feminist symbol som är en mosaik med 50 olika människor som är feminister.

Det var roligt att göra mosaik på datorn, jag har aldrig gjort något liknande. Det var lite jobbigt att hitta bilder att ladda ner, tänk hur många människor som INTE är feminister?

Nästa gång, på fredagen, ska jag börja designa på min akryl målning.

Likes

Comments