Hej igen!

Så er jeg tilbage med et nyt indlæg. I dag vil jeg lave et recap af CS:GO Mojor League finalen.

Dog vil jeg kun lave et recap af det første map, for ellers bliver det alt for langt.

- Første map. Virtus.pro starter som T.

I det første map, spiller de på mappet Nuke.

Astralis lægger stærkt ud, i pistol round. 1-0 til Astralis

Gla1ve kommer ud i en 1v2. Han får et kill, men rusher for hurtigt efter sit kill. Byali fra Virtus.pro står og venter på Gla1ve, og får ham. 1-1.

Taz fra VP starter med at one-tappe Xyp9x. Gla1ve går tilbage til spawn, men Pasha fra VP, får ham inden han når at komme tilbage. Bomben springer. 1-2 til VP.

Byali fra VP, får et triple-kill. Xyp9x står tilbage, som den eneste fra Astralis. Xypn9x laver en stor fejl, og Byali får sit fjerde kill. 1-3 til VP.

VP får tre kills, på ingen tid. Xyp9x og Kjaerbye er de sidste tilbage fra Astralis. Kjaerbye får en, men Xyp9x bliver skudt. Kjaerbye har ikke en chance mod fire. Kjaerbye saver, men får dog et triple. før han blev skudt. 1-4 til VP.

VP starter ud med tre kills, så det blev til en 2v5. Kjaerbye får to kills, så det blev til 2v3. Dev1ce og Kjaerbye saver. Bomben springer. 1-5 til VP.

VP går lidt defensiv, og venter på at et signal fra Astralis. Byali kaster en smoke, så VP kan gå A. Men Astralis er klar på pushed, fordi de havde tid til at positionere sig. Astralis venter på VP kommer. VP kommer ind, men pushed fejler, så Byali er den eneste tilbage fra VP. Gla1ve får ham bagfra. 2-5 til VP.

VP kalder et taktisk timeout.

Dev1ce starter godt ud, med et kill. VP laver samme fejl som sidst. De går tilbage og lader Astralis positionere sig. Astralis får tre kills til, så det blev til 1v5. Dupreeh fra Astralis får Neo fra VP. 3-5 til VP.

Astralis ser ud til at have forbedret siden VP kaldte timeoutet. 1v5 igen. Snax fra VP, får en før han blev skudt. 4-5 til VP.

Astralis kører samme taktik, og det går rigtigt godt med den taktik. 2v5 blev det til. Neo når at plante bomben før han dør. Byali står tilbage mod fem. Bomben bliver defused, og Byali dør. 5-5.

Astralis og VP tænker sig ikke om i denne runde. Det ender med Xyp9x er mod Pasha og Byali. Xyp9x får en, men blev skudt af den sidste. 5-6 til VP.

VP kalder endnu et taktisk timeout.

VP ender ud i et 2v4. Neo dræber en, men tiden løber ud. 6-6.

VP dør hurtigt til Astralis, der ser ud til at positionere sig rigtigt. Neo når at plante bomben, men bliver skudt. Snax er mod tre. Snax dræber to, men løber så væk, fordi Dev1ce ikke kan nå at defuse bomben. 6-7 til VP.

Gla1ve laver en fejl, som lader hele VP tættere ind på site. Det ender ud i en 2v2. Dev1ce og Xyp9x dør. 6-8 til VP.

Kjaerbye gemmer sig i en smoke, men Byali fik ham stadig. Dupreeh venter på VP, og får Taz, så det bliver til 2v3. Neo planter bomben, og Byali får Dupreeh, 1v3 blev det til. Neo får Xyp9x. 6-9 til VP.

Halvleg. Astralis og VP skifter side.

Xyp9x planter bomben, og får to kills. Dev1ce får det sidste kill. 7-9 til VP.

Xyp9x planter bomben. VP kan ikke komme hen til bomben, så de bliver nød til at save. 8-9 til VP

VP rusher ind på site uden at tænke sig om, og det resultere i den hurtigste runde indtil videre. Xyp9x får et tre. 9-9.

Byali, Snax og Neo får næsten hele Astralis. Xyp9x står tilbage som den eneste. Xyp9x saver, men VP finder ham. 9-10 til VP.

Astralis kalder et taktisk timeout.

Siden Astralis ikke har så meget at købe for, bliver de nød til at eco. Men det stopper dem ikke. Dupreeh når at skyde tre. 10-10.

VP bliver nød til at eco. Snax, Pasha og Byali dræber hver en. 2v3 bliver det til. Kjaerbye sniger sig ind på Byali. 2v2 blev det til. Dev1ce dør til Pasha, men i mens har Kjaerbye plantet bomben. Kjaerbye får en, men Taz dræber han, og defuser bomben. 10-11 til VP.

Snax og Neo dræber hver en. Kjaerbye har kun 1 hp, og Dev1ce har 5. Astralis saver. 10-12.

Dupreeh planter bomben. Pasha kaster en molotov, og får Dupreeh. Kjaerbye dræber Neo, i mens han prøver at defuse bomben. 11-12 til VP.

Dev1ce planter bomben. Gla1ve dræber Pasha. Neo er den sidste tilbage fra VP. Men Gla1ve dræber Neo. 12-12.

Taz får et triple-kill, og Dupreeh er den sidste fra Astralis. Men Snax finder ham, og dræber ham. 12-13 til VP.

Astralis sejler rundt. VP dræber Astralis på ingen tid. Der er ikke andet at sige. 12-14 til VP.

Kjaerbye når næsten at plante bomben, men Snax ser ham, og drber ham. Gla1ve er mod Snax, Taz og Neo. Gla1ve smoker, tager bomben og prøver at planter den. Men Taz hører ham, og dræber ham. 12-15 til VP.

Astralis kalder et taktisk timeout.

Hvis VP vinder denne runde, vinder de første map. Begge hold går midt ind i sitet. det resultere i 2v2. Xyp9x planter bomben. 1v1 mellem Neo og Xyp9x. Neo smoker bomben af, dræber Xyp9x og defuser bomben.

​Virtus.pro vandt første map!

​Personligt kan jeg bedst lide Astralis, fordi det er et dansk hold. Men det var jo kun første map.

​Hvis i vil se hele første map, så er linket til videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=EIYpc3dYhFg.

Hvis i vil se andet map, så er det link her: https://www.youtube.com/watch?v=I1vG1quCrrI.

Hvis i vil se tredje map, så er linket her: https://www.youtube.com/watch?v=ZljPRQXgIfQ

Det var det for denne uge. Vi ses næste uge!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej igen!

Som i nok ved, er valentinsdag lige rundt om hjørnet. Så jeg har valgt at hjælpe dem der får nogle på ¨besøg¨. Her er nogle tips til at få hygge niveauet op.

- Første ting du kan gøre, er at ned blusse lyset.

Du kan slukke lyset, og tænde nogle stearinlys. Det gør stemningen mere hyggelig, og afslappet.

- Den anden ting du kan gøre, er at købe et valentinskort, og en rose.

Den person du køber det til, føler at der er nogle der tænker på en. Det er vigtigt, især når personen er alene på valentins.

Det er alt jeg kan foreslå.

Næste gang vil jeg lave et recap af Major League finalen, mellem danske Astralis, og polske Virtus.pro.

Sidst skrev jeg, at jeg ville skrive om det i denne uge, men jeg skriver næste uge.

Vi ses næste uge!

Likes

Comments

Hej!

Så er jeg tilbage igen med et nyt indlæg. I dag vil jeg fortælle om hvordan man ranker op hurtigere i CS:GO. Bare lige for at få det ud, så er jeg SEM, så jeg er ikke pro.

- Første trin, er at forbedre dit aim. Jeg har forskellige måder, at øve på.

Den første metode er at træne på et custom map. Jeg har fundet det her map, som træner dine headshots: Map. Du skal bare bruge omkring halvanden time om ugen mindst, og så bliver dit aim bedre.

- Andet trin er at tilpasse din sensitivitet, så den passer dig.

Jeg har f.eks. en Logitech g502 Proteus Spectrum, som har et program, hvor du kan justere farverne og sensitiviteten. Der har jeg sat den til 800 dpi, siden det passer mig.

Det var vel det?

Vi ses næste uge, hvor jeg giver et recap af CS:GO Major finalen, mellem det danske Astralis, og det polske Virtus.pro.

Likes

Comments

Hej igen!

Så er jeg tilbage igen med et nyt oplæg.

I dag vil jeg fortælle lidt hvad jeg laver i min frittid. For at sige det ligeud, så bruger jeg meget tid på gaming. Til dem der bor under en sten, er gaming hvor man spiller.

De spil jeg spiller mest for tiden er: CS:GO, Fifa 17 og Rocket League.

CS:GO eller Counter Strike Global Offensive, er et fps spil, eller first person shooter. Spillet handler om to hold. CT og T (Counter Terrorist og Terrorist). Når man er på CT skal man sørge for, at T ikke planter bomben, eller dræber hele CT.

Fifa 17 er et fodboldspil, hvor man kan spille forskellige kampe, med forskellige spillere.

Rocket League er et fodbold spil, bare med radiostyret biler.

Det er det jeg bruger meget af min tid på.

Ja? Vi ses næste uge!

Likes

Comments

Hej med jer alle! Jeg ville bare starte ud med at fortælle jer lidt om min blog. Ihvertfald en gang om ugen, kommer der et nyt indlæg. Min blog vil handle om de ¨spændende¨ ting der sker hvert uge. Bloggen vil indholde alt muligt random. Men ja... Det var vist bare det? Vi ses næste uge!

Likes

Comments