Header
DIY⭐️🎨, Fest🎉, Til gæsterne🎁🎐

Har du et tema?

Nogle har valgt et tema til deres fest. Det kan eksempelvis være sølv og hvid eller blå, sort og lilla. Det kan også være, at det ikke er farver, men måske blomster, sommer- eller musiktema. Nogle er også ude i noget mere personligt som måske et idol eller bare en fest, der virkelig viser, hvem du er. Uanset hvad dit tema er - hvis du altså har et - så ville det være en god ide at vise gæsterne det ved at lave dine invitationer udfra det.

Har du for eksempel valgt sommerfugle som et tema, kan kortet ligne en sommerfuglevinge, der når man åbner det op, folder sig ud som en sommerfugl. Du kan også tegne eller sætte små klistermærker på. Eller hvis du har valgt et bestemt mønster, så brug det som baggrund eller lav måske teksten mønstret. Det er bare med at tænke ud af boksen og finde på noget godt.

Hvad skal der stå?

I mange invitationer står der bare noget i stil med: "Kære farmor og farfar. Det ville glæde mig at se jer til min konfirmation torsdag den 25. maj på Bechs Hotel klokken 12. Der vil være god mad og underholdning til alle. Giv gerne svar på, om I kommer senest den 10. maj. Jeg håber, I vil komme og fejre mig. Kærlig hilsen Sophia."

Det er der selvfølgelig heller ingenting i vejen med. Men hvorfor ikke gøre ligeså meget ud af beskeden som selve kortet? Se måske, om du kan få lit humor ind, skriv det som et digt, eller hvad med at skrive hver invitation bestemt til hver enkelt familie?

Tre gode ting at huske i invitationen

- Adresse(r), så du er sikker på, at ingen gæster bliver i tvivl

- Tidspunkt for, hvornår festen cirka starter og slutter. Det kan være rart for dem at vide.

- Dato for, hvornår I skal have svar på, om de kommer, så I har god tid til at få helt styr på det sidste.

Fuld gas på detaljerne!

Små detaljer gør en stor forskel. Sådan er det altid. Så du behøver ikke udelukke små tegninger, citater eller måden, du har samlet din invitation på. Jeg har eksempelvis lavet mine baggrunde ud af perler, som sættes på et stykke karton og pyntes med sølvfarvet papir og to billeder af mig selv - Et, da jeg næsten var et år, og et nu. Små blomster, sløjfer, bånd og glimmer (selvfølgelig ikke for meget) kan virkelig give kortene det sidste finish, hvis de mangler noget.

Hvis du ikke er god til håndarbejde

Det er ikke sikkert, at du har mod på en masse klip og skrivning i hånden, men så er det heldigt, at der findes en masse gode hjemmesider, hvor du kan lave invitationer med billedredigering. Nogle steder er det lidt dyrt, men til gengæld kan du lave dem næsten lige som du vil, med billeder, symboler, effekter og seje skrifttyper. Det kan være, at du kender nogle, der er rigtig gode til billedredigering på computer? Hvis du vil gøre det endnu mere professionelt og unikt, bruger du et andet godt program til at give dine billeder flotte effekter og beskære dem, før du sætter dem ind i invitationen. Der er næsten uendelige muligheder for seje invitationer på internettet.

Tre gode hjemmesiderm du kan bruge

- Pixum.dk

- Vistaprint.dk

- Onlinefotoservice.dk


Har du lavet nogle fantastiske indbydelser til din fest? Fortæl om det!

Held og lykke med invitationslavning!

Xxx Mathilde 

Likes

Comments

Besked til læsere💕

Dette er en ny blog, jeg har startet, til dig, der leder efter inspiration til din store dagDu vil kunne finde stort set alt, hvad du leder efter, og du er også meget velkommen til at spørge, hvis du mangler svar på noget❤️ Følg endelig med, uanset om du skal konfirmeres eller ej - dagen er din, og med hjælp fra denne blog, bliver det den bedste nogensinde!🎁🎀🎂

Likes

Comments