Nabokjerringa 

Altså etter 8 år som naboer med denne enslige eldre damen så kjenner jeg nå at dråpen er nådd for min del. Bristepunktet er nådd!!

Hun eier ikke respekt for noen andre enn seg selv.

Hun kan fint gå inn våres hage ,ta med seg kaffi koppen og sette seg ned . Om vi er hjemme eller ikke spiller ingen rolle for henne. Her en dag var jeg inne og såg plutselig et vesen svinsende rundt i hagen. Jeg sank laaangt ned i sofaen og lå musestille. Hun får med seg hvis jeg har handlet en en ny blomst .. alt får hun med seg.

Hun titter glatt inn vinduene vårs. Ser hun oss så vinker hun. Hun går rett inn hvis hun har lyst til det .. ikke så farlig om klokka er 10 eller 2300. Her i vinter kom hun inn i gangen. Og roper høyt navnet på mannen min … om vi hadde jekk til låns. Da fikk hun til svar ja i morgen . Hun blåser i om gutta sover, for å si det slik.
Hvis jeg er ute i hagen så hører jeg plutslig « er du der ? « jeg svarer ikke .. lillemann lager jo lyd så da kommer hun susende. Har vi besøk og sitter ute så er hun blitt et fast innventar. Nå er det så ille at når jeg kommer kjørende .. så springer hun bort å har rene kryss avhøret .

Har snakka med de 2 andre naboene våres de blir ikke plaget av henne. .
Nå er tiden inne for å gi beskjed .


Hva hadde du gjort ?


💕Love💕

Liker

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Det hadde jeg nok ikke funnet meg i, og jeg hadde helt klart sagt i fra. Først på en pen måte, og hadde ikke det hjelp så hadde jeg tatt i bruk kraftigere uttrykk. Jeg bor jo i blokk, men jeg har vært utsatt for noe tilsvarene. Det var ikke før jeg ble skikkelig forbanna at ting forandret seg.

nouw.com/veralynn
Konatilmannen
Konatilmannen,

Blir så irritert. Vi har gitt beskjed på en vennlig måte for maaangen år siden. Men nå tror jeg det må klar tale til. En føler seg litt fanget i egent hjem

nouw.com/konatilmannen