Deg skulle det ha vært retur rett på!! 

Deg skulle det vært retur rett på er ord som jeg så å si daglig vokste opp med. Jeg er adoptert.Jeg hadde en fin barndom tror jeg fram til jeg var 10 år.Da begynte egne meninger å komme på banene og det var ikke popp..Da jeg var liten gikk jeg alltid i silke kjoler ,med matchende silkesløyfe i håret , hvite knesokker og pen sko..Jeg var aldri skitten som barn.Kan aldri huske at jeg lekte med noen jevnaldrende sa jeg var liten .

Men etterhvert som årene gikk og meningene ble sterkere .Jo mer angrer mine adoptiv foreldre seg. Jeg fikk daglig høre at deg skulle det ha vært retur rett på..Du er ikke god nok.Min adoptivmor er meget så spesiell..hun elsker å fjonge seg og at det ytre er perfekt .Min adoptivmor har ikke kontakt med noen andre i sin familie heller . Da hun har lagt seg ut med alle hun kjenner . Min adoptivmor beskylder sin søster for å ha drept noen ,hennes svoger for å være alkoholiker . Ingen er god nok for hun.

Når jeg var liten så kan jeg ennå huske når hun ble så sint at hun slo meg med flat neven midt i ansiktet . Da jeg ble eldre så turte hun nok ikke det mer ,fordi jeg tok igjen. Det tålte hun ikke. Ene gangen så husker jeg hun ropte på adoptivfaren min. Han vrengte armen min .. jeg husker jeg gjorde ikke motstand men sa «kom igjen ..klarer du ikke mer «da gav han seg. Men han var ikke noe godt menneske .

Jeg flyttet ut når jeg var 16 år. Jeg har alltid klart meg selv. Men jeg har aldri vært god nok for dem.

Da jeg kjøpte mitt første hus som jeg var kjempe fornøyd med . Så var ikke det godt nok . Jobbene som jeg har hatt har heller aldri vært gode nok for henne . Selv er hun ingenting . Hvis jeg har tjent bedre enn henne så har det vært kriise.. Jeg har to store barn fra et tidligere forhold. Hun som da er bestemor favoriserer disse barna mine. Dvs hun liker bare den ene ikke den andre . Det er noe alle ser !! Jeg har nå valgt å bryte med disse menneskene. Jeg har ikke snakket med min adoptivmor på snart 7 år forutenom 2 tlf samtale. Min adoptiv far døde for 2 år siden. Det og var litt av en greie .. skal prøve å sette ord på det en gang ❤️

Takk for du tok deg tid å lese ❤️

💕Love💕

Liker