Lördagen började med att jag åkte till stallet, skulle rida i ridhuset tillsammans med en bekant. Det blev dock inte ett så långvarigt ridpass då det trillade ner snö från taket i ridhuset strax efter att vi börjat rida. Hästarna blev ju såklart livrädda och Pinnen, som hästen jag rider på heter, lugnade aldrig riktigt ner sig. Så kortfattat, det gick inte bra i lördags haha. Sedan när jag kom hem lagade jag mat åt hela familjen, potatis, köttbullar & brunsås. Gott!

På kvällen åkte jag till Ljungby för lite mellomys tillsammans med mina saknade vänner! Känns som en evighet sen jag såg dem senast. Vi hade det iallafall riktigt mysigt, ända fram tills dom ville se på en skräckfilm.. Efter det åkte vi hem och jag till Oscar.

Idag var jag och mamma och hälsade på mormor iallafall, inte kunnat träffa henne efter resan förens nu, men det var mysigt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Än sålänge kan jag faktiskt inte säga vad min stora plan år 2019 kommer vara, det är för osäkert än. Men en sak jag kan säga är att jag iallafall har påbörjat processen vilket gör mig så glad! Dock är det en väldigt lång väg kvar innan jag är färdig, men som sagt, den är påbörjad.

Och förresten, jag är hemma ifrån Thailand nu. Thailand var verkligen jätte fint, trevliga människor och superbra väder. Dock slutade resan inte så bra då hela familjen blev matförgiftade 5 dagar innan vi skulle åka hem. Så 3 dagar gick ju åt att bara bli bättre. Tack o lov att vi inte fick det på flygresan hem, det hade aldrig gått. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag mådde den första kvällen. Spydde på riktigt 20 gånger på 11 timmar (kanske to much information, men ville ge perspektiv haha). Nä fy, det vill jag aldrig uppleva igen och hoppas att ingen annan får heller. Annars har resan varit jättehärlig och bra!

Likes

Comments

Framme i Thailand, har varit här i över en vecka nu och det är verkligen såå skönt att äntligen få vara i värmen och i solen.

Vi besökt en massa olika öar här i Krabi, och än sålänge har ingen varit till besvikelse. Det är verkligen så fint och vackert här i Thailand! Vid hotellets ena sida ligger poolen och solstolarna och på andra ligger regnskogen med en massa varaner och apor.

I förrgår va vi på en ö som heter tub Island, där va vi hela dagen, inget att rekommendera. Det fanns ingen skugga och när de va högvatten va det inte speciellt mycket strand som alla turister skulle dela på, vilket resulterade i att alla blev brända. Så idag och igår har vi legat vid poolen i skuggan för att återhämta oss lite, inte helt fel heller faktiskt.

Likes

Comments

Snart slipper jag kylan och snön, läängtar!

Likes

Comments

Julen är slut, det är nytt år och jag tycker de känns som att det precis va sommar. Tiden går verkligen SÅÅ fort nu efter att man tagit studenten. Man får nästan lite ångest, speciellt om man är som mig och tror att livet är över efter 25.. Ibland är de inte så lätt alltså.

I år har jag inga nyårslöften, det är väl mer generellt att jag vill ta reda på vad jag vill göra här i livet, har verkligen så svårt för o veta. En grej har jag iaf fått upp intresset för en hel del, nämligen au pair i Australien. Det hade varit såå roligt, men än sålänge är det bara en tanke. Förts o främst får jag fokusera på min Thailandsresa, då hela familjen ska vara borta i två veckor. Verkligen något jag behöver nu känner jag!

Likes

Comments

​För någon dag sedan fick jag hem lite smått & gott från Cocopanda. De har suuper bra priser på den sidan, så sidan är verkligen något jag rekommenderar om man behöver smink eller liknande! 

Själv blev jag iallafall super nöjd med min beställning

Likes

Comments

Regn, blåst, orangea & gula löv. Ja nu är det höst och jag har blivit sjuk. Nästan sjuk iaf, näsan rinner, ont i halsen och helt slut i kroppen, men ändå går jag till jobbet. Idag fick jag jag även veta att jag fick mitt vikariat på förskolan förlängt i en månad. Roligt!

Nu ska jag bara försöka bli frisk och vila upp mig.

Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Amanda Komstadius och där här är min blogg, som ni nog märkt. Jag är en glad tjej på 19 år och har precis tagit studenten i princip. Jag har en mamma, en pappa, en bror, en katt & en kanin. På fritiden gillar jag att rida, då jag rider på en privatpersons hästar. Jag gillar även att umgås med min fina kille och vänner.

Detta var då lite kort om mig, jag hoppas att ni kommer att trivas här på min blogg och lära känna mig med tiden.

Likes

Comments