Ny lägenhet?

Runt årsskiftet så bytte mitt lägenhetsområde fastighetsbolag, antar jag det heter, så nu ägs det av några helt andra snubbar. De har sämre telefontider & eftersom jag inte vet hur de ser ut så kan jag inte fånga de bara sådär! Jag lyckas inte få tag på dom & min hyra skulle vara inne den siste men de har skrivit fel OCR-nummer på både denna & nästa månads hyra för inget fungerar fast de säger att det ska vara samma OCR varje månad.. Får jag inte tag i de idag så vet jag inte vad jag gör alltså, avskyr att vara försenad med räkningar. 

Sen till nästa punkt: jag ska skriva upp mig på intresselista för större lägenhet! (inom samma fastighetsbolag för jag trivs att ha så nära till min mammi) 

Mina önskemål! 😏
❥ Lägenhet på bottenplan
❥ 2 rom (1,5 som jag har nu duger med iofs) alt. 3 rom
❥ Uteplats 

I dagsläget bor jag på "bottenplan" (fast en trappa upp pga tvättstuga), i 1,5 rom (alltså en etta men ändå inte en etta & samtidigt en tvåa men inte en tvåa fick jag förklarat 😂) & har inte ens en balkong... nä, inte ens en fransk balkong. Men utöver det så älskade jag verkligen lägenheten när jag tittade på den, har börjat störa mig efter jag flyttade in för jag vill ha mysiga frukostar med sol i ansiktet & så hundarna kan sola. 

Jag antar att ni visste att jag inte bor ihop med min pojkvän men att jag är hos honom massor, helt enkelt. Jag trivs så mycket bättre i hans lägenhet än min egen pga grannar bland annat. Första veckan i min lägenhet blev jag utskälld & hotad, varje helg festar grannen ovanför mig (ett tag var det vareviga jävla dag), folk som tvättar hela nätterna & därför springer i trappen hela kvällarna/nätterna & de lämnar porten öppen så katter går in i trappen så de kissar därinne samt sover där så mina hundar blir livrädda. 😓 #tamighärifrån 

Gillar

Kommentarer