Header

Det trodde ni inte va? Det var ett tag sedan vi sågs. Men vad säger man? Bättre sent än aldrig? Vänner försvinner aldrig? Hur som helst. Jag har en del planer för min blogg och lite andra överraskningar. Min blogg = mina intressen. Vilket betyder: Smink, kläder och andra tjejiga saker. Passar inte det? Då är jag ledsen. Håll utkik för vi ses snart igen. puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är mycket snack om filter på bilder. Jag använder självklart filter för att få fram finare bilder för er att titta på. Fick en kommentar om bilden på mig själv nedanför detta inlägget. Att det bara är gjort av filter.

Visst ser det trevligare ut med filter? Och visst finns muskeln där även utan filter? :)

Likes

Comments

❤❤❤❤❤❤❤❤

Likes

Comments

Hej Allihopa! Ibland tappar jag mitt bloggsug eftersom jag känner att jag inte riktigt alltid har tid för det. Ibland vill jag bara lägga upp inlägg efter inlägg. Många tror inte det, men det krävs faktiskt en väldig massa tid för att kunna sköta en blogg bra.


Vad har hänt sedan sist?

Jag har ätit bra, och mindre bra såklart. Men i denna bloggen fokuserar vi på de posetiva.

(jobbmässigt) Jag har blivit Certifierad spelsäljare hos svenska spel och ATG.

Jag har tränat minst 3 pass i veckan. Har faktiskt hållt mig väldigt bra till det.

Sist men inte minst, jag har börjat se resultat! Det är det bästa. Jag har fått min första muskel!

Likes

Comments

Godmorgon!

Klockan ringde på 9 idag och jag snoozade ingenting. Låg dock kvar i sängen och kollade facebook, instagram och alla mina små morgonrutiner. Sedan blev det dags för frukost, två rågmackor och kvarg med musli och granatäpple. Sitter i skrivande stund och försöker trycka ner kvargen. Så vidrigt. Vill bara slänga på socker för detta smakar fan inte bra! Klockan tio ska jag på indoor i centrum och efter det blir det ett CX-pass.

Kvällen består av jobb, idag igen.

Likes

Comments

Vädret blev dåligt och mitt sug på promenad minskade. Jag vill bara vila fredag och lördag denna veckan och därför kände jag mig tvingad till att sätta mig i aktivitet. Jag promenerar inomhus istället. Vad är en promenad utan mål? Så jag tvingas att vid var 7 minut springa i fem minuter.

Likes

Comments

Godmorgon! Gud vad mitt humör blir bra när det är soligt ute. Tänk vad lite sol kan göra med oss. Snart ska jag ta mig till fontin för en promenad i solen med mig, musiken och naturen. Det kan vara det skönaste idag. Min frukost idag består av Blåbärsgröt med en skivad banan till, samt te.

Somsagt, next up: Laga lunch till matlåda, ringa min älskling, promenad i solen och sedan kvällsjobb. 

Likes

Comments

Dag 1 (igår) på min nya diet. Kan man kalla det diet? Jag vaknade upp hos Cajsa där jag åt kvarg med musli till frukost och en stor kopp te. Efter det åkte vi in till Alingsås centrum. Vi kollade i affärer, åt lunch på världens trevligaste ställe där dem hade nått de kallade för "Fitness-buffé". Så bra mat och trevlig personal. Då åt jag en rejäl portion:


Kvällen spenderade jag på gymmet. Det blev ett pass CX och efter det Body pump.

Dagen gick förövrigt sjukt bra med min kost. Inget godis, inget socker. Jag känner mig jätte nöjd faktiskt!

Likes

Comments

Första dagen på min nya diet. Jag och Cajsa ska ner till stan och äta snart. Blir väl sallad och kyckling av något slag? Ikväll har jag bokat bodypump, söker träningskompis till det. Det är så tråkigt att gå själv :( Ville bara uppdatera er om mina planer.

VERKLIGEN:

Likes

Comments

Hej fina!

Just nu ligger jag nyvaken i Alingsås. Nej det är inte så illa som det låter. Jag och Cajsa hade taco-kväll igår. Sedan myste vi till reprisen av Melodifestivalen. Så bra kväll! Idag börjar mina nyttiga 14 dagar, som FAKTSKT inkluderar två cheatdays. Önska mig lycka till! Det blev tacos igår som ett litet farväl. Så nu kör vi! (Bilder från igår

Likes

Comments