TAUTEJA JA KIRPPISTÄ

Saatiin vähän keppejä rattaisiin rempan suhteen ja homma on hetkeksi seisahtanut. Sunnuntaina hommasin itselleni pahan olon jostakin enkä pystynyt jatkamaan Aleksin remppa-assarina, ja eilen Aleksille iski joku ihme vatsatauti. Niin hirveesti ei nyt ole muuta raportoitavaa täältä työmaalta kun että keittiö on osina olkkarissa, seinässä näkyy pelkät vesieristeet vanhojen hyllyjen paikalla ja visioin tuohon sitä uutta ihanaa keittiötä täyttä häkää!

Sen sijaan voin päivitellä uusista kirppislöydöistä. Meillä oli taas Hannan kanssa Woodstockin hankintapäivä (pieniä puuttuvia juttuja), ja sen ohella löytyi myös omia pieniä kirppis heräteostoksia. Itselläni oli suht hyvä flow, ja löysin läjän ihania juttuja kaikki yhteensä alle 30€!

Tässä osa;

Kirja - Kaivarin Kanuuna Töölö // Ivana Helsinki pussukka - Relove // Vintage lautanen ja kulho - Hietsun kirppis // Kappahl paita - Relove // Kropattu villapaita - Kaivarin Kanuuna Töölö //Lee farkkutakki - Hietsun kirppis // Ralph Lauren paita - Hietsun kirppis


Eli ihan laadukasta ja kivaa tavaraa tarttui tällä kertaa matkaan :) Näitä ostaa aina niin hyvällä omatunnolla. Ei rasita kulutusyhteiskuntaa tai omaa lompakkoa, mutta silti saa omaan vaatekaappiin ja kotiin jotain kivaa ja uutta.

Toinen kiva juttu tältä viikolta on että varasin itselleni long weekendin Köpikseen moikkaamaan Fannya (ja Radea) syyskuussa! Oon niin innoissani päästä taas lempikaupunkiin parhaassa seurassa. Toivotaan hyviä kelejä, herkku ruokaa, paljon sisustusshoppailua ja paljon paljon naurua ja iloa <3 

Nyt viritän HBOn Game of Thrones tunnelmiin, oon välttänyt tän päivän facebookia ja 9gagiä spoilereiden pelossa. 

ADIOSSSSS!

Tykkää-merkinnät

Kommentit