SUMMER OF '69

Aaah, nyt on paljon asiaa. Meillä oli viikonloppuna huikeat bileet, josta pitää kertoa ja jakaa kuvia, ja meidän remppa edistyy. Otan nämä kaksi erikseen koska on niin paljon asiaa molemmista tahoista, ja aloitan kertomalla bileistä! :) Rempasta lisää seuraavassa postauksessa, mutta pienenä teaserinä että nyt meille tulee valoa kahdesta ikkunasta yhteen tilaan ;)

Mutta joo, WOODSTOCK! Mamma ja pappa siis täytti alkuvuodesta molemmat 50, ja meillä on jo pari vuotta ollut ajatuksissa järjestää isot 100v bileet. Talvella ja keväällä nämä mun levottomat vanhempani eivät kuitenkaan olleet yhtäkään viikonloppua molemmat kotona (ravasivat messukeikoilla ja Levillä) joten laitettiin ajatus jäähylle. Sitten kuitenkin keksin että meidän yli-ihana kotipiha olisi täydellinen kotifestari piha, ja siitä lähti ajatus järkätä kotiin omat Woodstock festarit. Järjestelyt ovat oikeastaan olleet mielessä koko kevään ja kesän, ja kaikki oli tarkkaan suunniteltu. Lopputulos oli niin sen arvoista, koska piha oli ihan uskomattoman kivassa kuosissa telttoineen, picnic hengailualueella ja mahtavalla ruualla.

Oma panostuksemme oli hatunnoston arvoinen juttu, mutta pakko sanoa että nämä bileet kruunasi kuitenkin kaikki meidän uskomattoman ihanat kaverit ja naapurit, jotka olivat panostaneet 110% omiin asuihinsa ja biletunnelmaan. Jokaikinen tuli tälläytyneenä, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta olivat tajunneet jutun juonen. Nyt pukeudutaan ja heittäydytään oikein kunnolla! Keli oli mielletön, fiilis katossa, ja hehkutukset sairaan kivoista festareista on jatkunut jo pari päivää.

Todettiin yhteen ääneen kotona että it was all worth it! Laitan viellä kuvapläjäyksen :)Tykkää-merkinnät

Kommentit