PEACE AND VINTAGE

Meillä on 29.7. kesäjuhlat vanhempieni kotona Kirkkonummella, ja teemana on Woodstock festivaali. Koristellaan ja muunnetaan koko ihana kesäpiha festivaalitunnelmaan, ja kaikki vieraatkin ovat ihan täysillä pukeutumassa hippireleisiin. Toivotaan niin paljon että kaikki menee all in pukeutumisen suhteen, koska tämä tulee tekemään juhlasta vielä mahtavamman! Tähdätään siihen että järkätään kylän legendaarisin festari =)

No tekemistä tämän saralla tietysti on ihan hirveästi. Ollaan rakenneltu lavoista baaripöytiä, hankittu juhlatelttoja, tuodaan vieraat bussilla festarialueelle, juomat tuotiin saksasta ja siis vaikka mitä muuta... Ja asut on tietysti ollut oma haasteensa. Löysin itselleni mahtavan pitkän kesämekon, jonka napituksen pidän auki ja kiristän vyötärövyöllä. Omasta asustani uupuu oikeastaan enää turbaani ja hiuslisäkkeet. Muun perheen vaatetus oli vielä hieman auki. Houkuttelin parhaan tuntemani stailistin (Irene, kukas muu) meidän kanssa viettämään ikea/uff päivää, ja meillä oli ihan superkiva päivä. Otettiin aamulla Irenen kanssa Ikeabussi Ikeaan, ja siellä shoppailtiin Hannan ja mamman kanssa kaikki mitä meiltä uupui juhliin.

Tulevan makuuhuoneen vaatekomeron tyhjennysprojekti aamulla. Eipä tainnut olla lempihommaa.

Vähän freesimpänä Ikeassa. Koodailtiin aamulla sisäkaton kanssa että meillä olis matchy-matchy asut.


Ikean jälkeen otettiin suuntimat Helsinkiin, ja treffattiin Aleksi Uff-kierrosta varten. Tavoitteena oli löytä kaikille hyvät hippiasut. Oltiin ensiksi Kampin Uffissa, mutta sieltä ei jäänyt mitään käteen paitsi Aleksille housut (jotka on kyllä niiiin spot on hyvät). Irenellä oli kovat odotukset Fredan Uffin alakertaan, ja sinne päästyämme Irenestä kuoriutui maailman määrätietoisin shoppailija. Irene käveli reeltä reelle, ja nappasi syliinsä kasan aarteita. Näin ollen kaikki paitsi Irene itse lähti kotiin tyytyväisenä hippiasut hankittuna.

Nyt on chilli ilta ja Aleksikin malttaa pitää remppataukoa tänään, huomenna homma taas jatkuu!

:D:D

Tykkää-merkinnät

Kommentit