KEITTIÖ WHERE R U

Heiiii ja hyvää loppuvuotta! Kohta tämä henkisesti rankka vuosi on muisto vain, ja mekin päästään VIHDOINKIN asumaan rakkaudella rakennettuun kotiin <3 Meille tuli yksi pieni hidaste täyteen asuntovalmiuteen tässä matkalla, joka ei tunnu ihan ylitsepääsemättömältä, mutta pari harmaata hiusta aiheuttava juttu.

Haettiin kolme suurta lavaa keittiötavaraa Ikeasta ennen joululomalle suuntaamista. Lastattiin niitä pakuun, kunnes heräsi pieni huoli... "Totaaa, näkiks kukaan että oltais lastattu meiän keittiötasoja autoon?". Mentiin varaston aspalle, joka tietysti oli ihan uus duunissa, ja sano että ei meille oltu merkattu kun nämä, käykää tavaratalon neuvonnassa. Mentiin sit sinne, ja siellä selviteltiin tasojen kohtaloa puolisen tuntia. Lopputulema; pala 2/3 löytyikin varastolta, ja 1/3 sekä 3/3 on edelleen teillä tuntemattomilla. Ei auta itku, he lupasivat ilmoitella. Ikea vieritti vastuun kuljetusfirmalle, ja sieltä pyydettiin tästä selvitystä. Itsellä pieni epäilys että ne pala on nostettu siellä varastossa johonkin sivuun, koska miksi yksi pala olisi tullut mutta kaksi ei?? Noh, ei auta kun nyökätä ja odotella soittoa.

Ennen joulua sieltä sitten ilmoitettiin, että tasojen kohtalosta ei saanut selvyyttä, ja he nollasivat tilanteen ja tilaavat tehtaalta uudet. Me saadaan ne tammikuun viimeisenä päivänä. Pieni surku tästä tietysti tuli, vatsinkin kun esim liedet, tiskikoneet ja tiskialtaat jää asentamatta, joten pitää nyt tammikuun edelleen kokkailla soveltavasti. Mutta meillä on hirmusesti tekemistä, niin uskon että aika menee nopeasti! Meillä on listat, kaapit, lasiovet yms asennettavana, niin järki sanoo että ollaan todella lähellä loppua siinä vaiheessa kun keittiö saadaan viimeisteltyä :)

Mutta tosiaan kaikki muu paitsi vaatehuoneen hyllyt ja reet, vaatehuoneen liukuovi, vessan ja kylppärin hienosäädöt, listat, lasiseinä sekä keittiön viimeistely on tekemättä, MUUTEN READY!!! Lattia on niin kaunis ja kirkas että meinaa itku tulla, meillä on todella hienostuneet valaisimet ja tila tuntuu vaan niin urbaanin nuorenparin täydelliseltä kodilta :')

Onnellisena uuteen vuoteen,

Vi hörs 2018!

1.Palapeliiii 2. Siitä se lähtee

3.Alakaappien ovet ja vetimet 4. Aleksi työn touhussa

5. Alkaa jo näyttää joltain :) 6. LAMPPU JA FIILIS KATOSSA

​PS. Liputan edelleen Ikeaa, tykkään että se on yksi nerokkaimmista sisustusliikkeistä jossa huippuhyvä hintalaatusuhde ja asiakkaan tyytyväisyys tärkeää. Tämä on ensimmäinen meidän "huono" Ikea kokemus, ja sieltä on ostettu SHITLOAD tavaraa. Eli ihan HEJA SVERIGE edelleen :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit