KEITTIÖTASO

Väistettiin "kunpa oltaisiin mietitty vähän fiksummin..."-luoti ja havahduttiin fiksuun päätökseen tarpeeksi ajoissa. Asunnon keittiössä oli saareke, jossa oli pala kivitasoa. Musta, siisti, hiton painava. Se oli siis niin painava, että kukaan ei oikein saanut sitä edes muutamaa senttiä ilmaan. Olen tässä miettinyt että nonnih kivaa sitten raahata se täältä viidennestä kerroksesta kierreportaita ja sitten viellä sinne sorttiin. Pähkäiltiin sitä hetken, ja Aleksi tajusi mennä toriin katsomaan kuinka paljon tasoista pyydetään. 300-400e!! Ei mennyt montaa silmänräpäystä kun omamme oli jo torissa 190€ hintalapulla koristeltuna.Samana iltana tuli jo kaksi yhteydenottoa, ja kaksi päivää myöhemmin täällä oli kaksi isoa korstoa kantamassa sitä ulos. Heillä oli vaikeuksia kantamisen kanssa, ja toinen kantaja jäi jopa tason alle rapussa koska oli niin painava. Mitenköhän Aleksilla ja mulla olisi mennyt jos oltaisiin yritetty sitä kantaa :'D

Eli superhyvä fiilis että saatiin vähän rempparahaa, ei tarvinnut rikkoa itseään, ja ostaja teki myös hyvät kaupat laadukkaasta ja edullisesta tasosta. Win-win!

Tänään meillä on pitkä ja tehokas remppapäivä, tasostetaan seiniä ja listoja ja alotetaan varmaan myös vaatehuoneen runko. Sähkömies tulee maanantaina, jeejee :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit