KEITTIÖN LATTIA

Tänään heräsi toivon kipinä... Alustan hieman; Meillä on siis asunnossa kaksi eri lattialaatua jostain kumman syystä. Olkkari/makkari puoli on parkettia, keittiö/ruokailu laminaattia. Me ei lähdetä vaihtamaan lattioita kustannussyistä, ja maalataan betoluxilla valkoiseksi. Pientä päänvaivaa aiheuttaa tuo laminaatti johon betolux ei ilmeisimmin tartu, mutta Arja tiesi kertoa että laminaatillekin löytyy oikeat myrkyt. Eli glossy fancy valkoinen lattia koko asuntoon!

Noh. Keittiökaappien alta on ilmeisimmin sahattu sitä laminaattia, ja koska me levennetään meidän keittiötä niin se tyhjiö tulisi täyttää. Sata salamaa iski mun aivoissa kun älysin että saisin keittiöön ihanan ruudullisen kaakelilattian, mutta Aleksi ampui idean alas todella nopeasti. Tästä käytiin kiivasta keskutelua sillä lopputulemalla että "nope, not gonna happen". Tänään jatkettiin keittiön purkua ja tutkailtiin sitä lattiaa. Mainitsin siinä ohimennen että niin se kaakeloitu lattia edelleen elää mun unelmissa, johon Aleksi vastasi että "voin töissä vähä kysellä mitä parin neliön laatotus maksais". SIIS OIKEESTI OON NIIN HAPPY JOS TÄÄ MENIS LÄPI!!!! Se on niin pieni tila että lähtisin jostain laattapisteestä etsimään näteimmät vintagelaatat mitä löydän, ja keittiöstä tulisi niin julmetun kaunis <3 Pitäkää peukkuja, laitan tähän vielä pinnaamiani kuvia.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

SjuEtt
SjuEtt,
Lotta bor du i Tölö??? Alltså hallo! när ses vi!? bor ju här jag med! <3
nouw.com/sjuett
kodikkaasti
kodikkaasti,
Jooooo! Vi har mycke att catch up <3 vår kämppä e (as you can see) int så mycke kämppä ännu, så vill du bjuda på kaffe nån da? :*
nouw.com/kodikkaasti
SjuEtt
SjuEtt,
Självklart! <3
nouw.com/sjuett