IT WENT DOWN

Aleksi on ollut tämän viikon vaellusreissulla pohjoisruotsissa, ja itse olen ollut mamman seuraneitinä täällä Långvikissa. Meillä on ollut ihana tyttöjen viikko suunnitellen tulevaisuutta, käyty kierrätyskeskuksissa aarrejahdissa, Långvik hotellin Spa:ssa ja saatu tarjota illallisia kunnia-arvoisille vieraille (Reeta ja Johanna). Ollut ihana viikko, mutta nyt on ihanaa palata pölyn ja melun keskelle meidän työmaalle jota kodiksikin kutsutaan.

Eli remppapäivitys tähän väliin;

Viime viikolla ryhdyttiin tositoimiin, ja purettiin purettava osa väliseinää. Jouduttiin tosiaan tekemään se muutamassa osassa, koska pelkästä rappauksesta, joka paikoittain 15cm paksuista, tuli n 10 jätesäkkiä kiveä ja pölyä. Pyritään tekemään kaikki osissa, joten otettiin ensin se rappaus alas yhtenä päivänä, siivottiin, ja itse seinä toisena päivänä. Homma oli äärimmäisen hikistä, kuumaa, fyysisesti rankkaa mutta myös palkitsevaa. Kun A alkoi purkaa seinää, ja alettiin keittiön puolelta näkemään toiseen huoneeseen, innostuin kuin koiranpentu uudesta vinkulelusta (yes Hanna I said something this stupid and not taking it back).

Kun seinä oli kokonaan auki istuttiin vaan ja fiilisteltiin miten hyvä päätös tuli tehtyä. Ihan kun asunnossa olisi ollut tukahdettu zen joka vihdoinkin pääsi kiertämään avaraa tilaa. Myös valon määrä kahdesta ikkunasta yhteen tilaan on ihan mielettömän ihana ja mieltä ylentävä juttu.

Nyt siis aletaan funtsailemaan ja rakentamaan sitä vaatehuoneen kevyttä väliseinää, levytetään vanha oviaukko kiinni, ja ruvetaan miettimään sähköjä, seinän tasotuksia (aah tästä pitää myös tehdä oma postaus, koska maailman paras Arja kävi meillä ja piti pientä maali ja tasote konsultaatiota ja uli mahtavia ideoita ja vinkkejä, mutta siitä sitten enemmän) ja ja ja... Noh, kaikki muu :D Viellä on pitkä matka kunnes voidaan vaihtaa pölyvaatteet ihaniin talvisiin villasukkiin jolla tepastella valkoisella betolux lattialla teekuppi kädessä, mutta se kuva pistää jaksamaan. Toivon että saadaan tehopiikki ensi viikon aikana ja ehkä lopullisesti purettua loppukeittiö ja rakennettua ne seinät?? Itsestähän se on kiinni :)

Lopetan tämän sunnuntairomaanin tähän, ihanaa viikonloppua ja alkavaa työviikkoa! Palaan huomenna takaisin hammaslääkärihommiin ja oon siitä todella intona! Vaikea kuvitella että olen ollut siellä jo melkein vuoden töissä, aika mennyt älyttömän nopeasti.​Purettu seinä ja meitsin sunnuntaiselfie!

Tykkää-merkinnät