CPH & WIC

Hello hello hello!

Viime päivityksestä on ehtinyt vierähtää, ja tässä on tapahtunut kaikkea kivaa välissä. Käväisin Köpiksessä Fannyn ja Raden vieraana nauttimassa lempikaupunkini alkusyksystä, ja Aleksi on saanut jo vaatehuoneen rungot rakennettua, ja tavoitteena olisi tänään myös levyttää se lähen umpeen. Ihan huikeaa nähdä jotain näin siistiä ja konkreettista!

Kelaan nyt tarinaa kuitenkin vähän taaksepäin ja kerron Köpiksestä parilla sanalla...

Lähdin siis viime viikon perjantaina töiden jälkeen iltalennolla Kastrupiin, ja vietin Kööpenhaminassa kaksi kokonaista päivää. Fanny ja Rade asuu nykyään Köpiksessä, ja oli äärettömän hauskaa kun oli ihan oikea kotitukikohta aivan keskustan tuntumassa. Meillä oli lauantaina kylmä keli ja rankkasade, mutta pyörittiin kaupoilla ja syötiin lounasta Papiröenin street food marketissa. Illalla Fannyn työkolleegat tulivat illanviettoon, ja mentiin illalla myös hetkeksi ulos. Seuraavana päivänä aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, mutta tämä fossiili (jonka alkoholikestävyys lähentelee näköjään nollaa), vietti tuskallista aamua tukka kipeenä :'D Ei se menoa haitannut, vuokrasin bycykelin ja F&R näytti Köpiksen ulkopuolella olevia ihania rantoja ja asuinalueita. Oli äärettömän hauskaa fillaroida Köpiksen pyöräystävällisillä teillä ja nähdä ihania dyynirantoja ja arkkitehtuurisia rakennuksia. Syötiin iltapäivällä herkkupizzaa joen äärellä ja nautittiin kirppishuminasta. Sunnuntai oli kuin täydellisen kliseinen nautiskelusunnuntai, ja tulen varmaan hyppäämään tuohon päivään kun haikailen talviräntäkeleissä takaisin syksyn parhaaseen aikaan.

Pari kuvaa Köpis weekendistä;

Nyt jatketaan remppailua! Olisin nyt laittanut väliaika kuvia vaatehuoneen rungosta, mutta A kielsi (lol), niin palaan asiaan parin päivän sisään :)

Nauttikaa kauniista sunnuntai-auringosta kaunokaiset! <3


Tykkää-merkinnät

Kommentit