BEMZ MY IKEA

Kerron nyt kullan arvoisen vinkin, ja kerron sen tarinan saattelemana...

Olen nyt muutaman kuukauden haaveillut kullertavan sinapinkeltaisesta sohvasta. Se on aivan järjettömän kaunis väri, joka on vähän outside the box, helposti yhdisteltävä ja istuu hyvin rakastamaani syys väripalettiin jota sisustuksessa mielelläni käytän. Persoonani kuitenkin suosii että hankkisin sinapinkeltaisen tyynyn, enkä koko sohvaa, sillä kyllästyn aika nopeasti ja tykkään uusia. Sohva mitä mietin, olisi maksanut noin 1100e, ja toimitusaika oli pitkä. Joten laitoin määrätietoisen googlausmoodin päälle, ja etsin itselleni vaihtoehtoja. Ja siinä se oli. Vastaus. Bemz.com.

Bemz teetättää päällisellä varustetulle Ikea huonekalullesi (oli se sitten sohva, nojatuoli tai ruokapöydän tuoli) uuden päällisen valitsemastasi kankaasta. Kankaita heillä on 250+, joten oman haave värin, materiaalin tai kuosin voi hyvin todennäköisesti löytää heidän valikoimastaan. Kankaita on eri istuvuudella, helmalla tai ilman, ja sieltä saa myös kodin muita tekstiilejä samaisista kankaista. Hinnat liikkuivat sohvan päällisissä 250e ylöspäin, ja sitäkin halvemmalla löytyi aleosastosta.

Päädyin meidän kohdalla siihen, että ostan torista noin satasella Karlstad sohvan (ts liikkuivat siinä hintaluokassa kun viimeksi katsoin), ja teetätän siihen 499e maksavan Tegnér Melange straw yellow päällisen. Tuntuu toki hullulta maksaa viisinkertaista hintaa päällisestä sohvaan nähden, mutta toisaalta tuntuu hyvältä sitoutua yli puolet halvempaan vaihtoehtoon joka myös tulevaisuudessa on muokattavissa. Tilasin heidän verkkosivuiltaan kangasnäytteet ilmaiseksi, ja pakko sanoa että oli kyllä livenä sata kertaa kivemman näköinen ja tuntuinen kun netissä. Eli ihan huikean hauskaa toivottavasti kohta olla siinä pisteessä että saadaan ostaa sohva ja päälliset, ja tehdä satkun sohvasta million dollar babyn =)

En saanut kangasnäytteistä hyvää kuvaa, niin laitan sen kuvamallin siitä väristä (vääristynyt) ja sitten Bemz:in pinterestistä pari mallikuvaa minkälaisia päällisiä tekevät.


Siis kyllä toi vasemman puoleinen pellava loose fit olisi aika super myös. Ehkä sitten seuraavaksi ;)Tykkää-merkinnät

Kommentit