I dag har vi haft riktigt svensk husman till lunch på restaurangen, rimmat fläsk med stuvad spenat. Att få till husmanskost fint på en tallrik kan va svårt men både mat och utseende fick beröm.

Sonen kom på besök vid lunch från Sverige, så eftermiddagen lämnade jag över köket och tillbringade eftermiddagen i solstolen med han.

Har haft nya smärtor den senaste tiden som kommit smygande. Det liknar elstötar som hugger i bröstkorgen men idag har det flyttat sig till halsen och håller i mycket längre ,otroligt otrevligt så hoppas det släpper.

Ha en fin kväll bjuder på en bild från lunchen.

Likes

Comments

Just nu försöker jag få fram smaker från svenska skogar och gårdar. Så idag blev det en smakupplevelse som orsakade mycket huvudbry för matgästerna. Jag serverade älgköttbullar med pressad potatis, kantarellsås och lingonsylt. Smaken jag fick fram va som en svensk kund sa "doften i skogen efter regnet precis fallit en otrolig upplevelse för smaklökarna". Ni kan hitta receptet senare i veckan under recept fliken, testa så jäkla gott...

Här har våren kommit och när jag körde hem så va det 26 grader och strålande sol, så bra för en fibro kropp som idag har fokus på mitt vänstra knä. Det positiva med fibro är att man vet att i morgon är det något annat den har fokus på. Ja man måste se positivt för att härda ut och när gästerna är nöjda och man får kredit så är det mycket lättare.

Nu blir det kvällsmys i soffan med lilltjejen, ha en fin kväll.Likes

Comments