Buzzadortest av Anammas ärtfärs!

I sammarbete med Anamma har jag fått testa nyheten Formbar färs av ärta. Så jag valde att göra Cevapcici av den till lunch idag, serverade tillsammans med sallad, klyftpotatis, och tzatziki.
Färsen var jätteenkel att forma till ”järpar” och de blev väldigt saftiga och mjuka i smaken kanske man kan säga, sen så klart blev det ju lite annorlunda cevapcici med denna färs, men jag tycker absolut att det funkar, och är sugen på att testa färsen till något annat oxå, så jag kommer absolut att använda den igen.

Känns som en ganska lång helg eftersom vi var lediga i fredags oxå, igår började lördagen som vanligt med konståkningsträning för tjejerna, och sen när jag väl kom hem så var jag mest i köket, förberedde inför kvällens middagsbjudning, skulle få besök av kompisar som vi inte träffat sen innan Corona, så det var ju ett tag sen.
Det var så kul och mysigt att ses igen och kvällen gick jättefort, åt och drack gott och pratade ikapp oss ordentligt.
Nu får vi hoppas att det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång igen.
Idag sov vi ut och sen var vi på ännu en loppis, känns som om vi inte gör annat än att springa på loppisar, kom hem med lite nya kläder till barnen i alla fall, väldigt bra fynd.
Sen har typ hela eftermiddagen gåt åt till att sy käpphästar till twinsen, grå sammet blir det, har beställt träns mm på Panduro så vi får hoppas att det kommer i veckan plus att det nu passar till hästarna jag sytt, är inte jättesugen på att sy nya, lite krångligt var det.
Var iväg till Ikea oxå en sväng för att köpa ludd att fylla dem med, och en liten sväng på Jula för att köpa kvastskaft till dem oxå, får väl lägga in en bild på dem när allt är färdigt sen.

Gillar

Kommentarer