Alla ❤️-dag!

Då är det kärlekens dag, härligt, vi brukar alltid lyxa till det lite extra denna dagen, är det vanlig jobbdag så överraskar vi ofta varandra redan på morgonen det kan ligga en present i bilen när man sätter sig i den, eller i jobbväskan när man öppnar den. Men nu när det är fredag så satsar vi allt på kvällen istället, jag jobbade idag men Jocke var ledig med tjejerna.
Usch när man varit borta från jobbet i mer än en dag så är det alltid över hundra mail att ta tag i, eller alltid kanske man inte måste ta tag i dem men man måste ju allltid gå igenom dem för att se om det är nåt man måste ta tag i eller om det redan är löst, lyxen med att vara två med samma arbetsuppgifter.
Men det var kul och skönt att vara tillbaks på jobbet så härligt att känna så, men jag trivs verkligen på mitt jobb.
Efter jobbet åkte jag och köpte det sista till firandet ikväll, sen hem och slog in det sista, dukade och vek servetter lite extra fint.
Jocke och barnen hade åkt skridskor på fm.sen efter lunch var de en sväng på museet och gick nån John Bauer visning, pluss pysslade i deras ateljé efteråt, därefter köpte de hem libanesisk mat från Samboosak, såå gott, vi älskar verkligen deras mat, blir alltid över oxå så vi kan ha till matlådor nästa vecka, win, win.
Zoe hade ju gjort desserten oxå, och det var vaniljkladdkaka med kokos, toppat med rosa frosting och chokladhjärtan hon fått av mormor, så gott, men nu är man mätt kan man säga.
Vi hade jättefina presenter till varandra, barnen fick hjärtberlock-halsband av oss + olika hjärtformade godisar, vi fick teckningar av barnen, jag fick jättefina trosor från Lance Labratory av Jocke och han fick en merinoulls tröja av mig, perfekt att ha till kontoret så att man håller sig varm och go.
Bjuder på receptet på kladdkakemuffinsarna med frosting från Zoe till er.

Kladdkakemuffins med kokos 6st

1,5dl socker
1,1/8dl vetemjöl (jag hade dinkel)
1,5st ägg
2msk vaniljsocker
0,5dl kokos
lite salt
68g smält smör
ev. godisbitar

Sätt ugnen på 160C.
Blanda ihop ingredienserna utan att vispa, gärna det smälta fettet sist. Häll smeten i formarna, stoppa ned godis om du valt att ha det i.
In i ugen ca 20 min, känn med sticka. Kanterna ska vara hyfsat fasta men i mitten ska det vara ganska löst.

Frosting:
20g smör, rumsvarmt
1,6dl florsocker
0,3tsk vaniljsocker
citron, nån droppe
33g färskost
karamellfärg om så önskas

Vispa samman alltsammans och spritsa på och dekorera hur du vill, vad som passar.

Gillar

Kommentarer