Knitting, Övrigt

Sitter här i bilen och väntar S som har tränat innebandy. Ute regnar och blåser det med andra ord riktigt skitväder.

Två par sockor har blivit färdiga

Det röda paret började på i somras (en av sockorna blev stickad då). Det andra paret "Hylestad"tror jag mönstret kallades fick jag som kit i julklapp av ena dottern.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Övrigt

Ser lite trolskt ut tycker jag. Bilden är tagen ut från sovrummet sent på kvällen.

Nu sitter jag på pendeln och är på väg hem.

Likes

Comments

Knitting

Nu räder bara att fästa trådarna på denna sjal som är kvar att föra. Sjalen kallas "Lövit-sjalen". De som var på stick event i Värmland i höstas fick den i sin goodie-bag. Jag var inte där men min väninna var och hon tycker inte om grönt så när von kom hem därifrån fick jag den. Tack snälla Gunilla.

Nu är jag halvvägs på denna halsduk. Den lär väl bli klar lagom till våren 😘.

Likes

Comments

Knitting

Nu är mina Pomatomus sockar klara. Lite pilligt mönster att sticka så skönt r de är färdiga. Nu ska jag ta tag i min "Björksjal" så den blir klar och min halsduk.
Men nu är det dags att sova 🛌.

Likes

Comments

Övrigt, Knitting

Landat i soffan efter två arbetsdagar. Känns bra att först veckan bara var två dagar 😀. Nu blir det att sticka vante nr 2 så de är valkade och klara för användning på måndag när det är dags för arbete igen. Bild på dem kommer när de är klara. Så länge får det bli en bild tagen vid rödljusen innan E6 på väg hem i eftermiddag.

Likes

Comments

Övrigt

Hemma efter första arbetsdagen på nya året. Att man kan vara så trött😴. Men nu ska vi inte ut mer i kväll utan det får bli en lugn stund i soffan med stickning. Bilden är tagen inifrån köket på vår nya lampa på garaget. Den lyser upp vår uppfart så fint.

Likes

Comments

Knitting

Första paret sockar för i år. Ett par till Simon stickade i Svarta Fårets Raggsocksgarn Multi, Limited Edition. De är stickade med ta 3.5mm och toe-up.

Likes

Comments