Söndag

Slut på all ledighet & det kommer märkas på jobbet imorgon, folk i rörelse igen efter julen & allt. Idag startade vi dagen med frukost & film, sedan bar jag ner saker till förrådet som sagt och oj vad man hittar saker i kartongerna som man glömt att man har. Efter lite röj åkte vi på middag och när vi kom hem kollade vi dokumentärer.

Imorgon jobbar jag kvällen, är bara ledig på torsdag denna veckan och då ska jag antagligen passa min systers barn några timmar. Så kommer de se ut dom flesta torsdagarna framöver, så roligt att få ha dom här lite oftare! Och glad är jag som får göra pannkakor någon dag i veckan eftersom det är min & Levis grej när han kommer hit😍!

Ännu är det bara början på 2019 men har en bra känsla över detta året. Inför detta året har jag till & med tagit mig tid till att tänka ut mål som jag/vi ska ha. Har aldrig tidigare testat på att sätta upp mål för kommande år, så får se om detta gör någon förändring. För allt är inte alltid perfekt och i vissa saker behövs förändring, de är vi nog inte ensamma om! Är i vilket fall nyfiken & spänd på om det går vägen💫
Mitt hår har verkligen blivit lila efter all silverschampo haha, måste ta det lite lugnt med det nu ett tag tror jag 😅

Gillar