onödigt långt

Hallihallååå!
Redan onsdag imorgon?! Veckorna går fortare än någonsin. Nu har våren med all garanti kommit till oss i alla fall. Nu börjar de bli varmare igen, ska vara mellan 15-18 grader nu i veckan. Nästa vecka läste jag 23 grader!! Dom hinner väl ändra säkert men inte fullt normalt att ha över 20 grader i april kanske...
Idag efter jobbet åkte jag och handlade Bröd, yogurt och annat som hör till frukost. Sedan massa grilltillbehör, sallad, såser osv så man har hemma till när vi ska grilla. Joacims pappa kom med köttleverans till oss häromdagen, massa gott!! Så skönt att ha hemma, bara plocka fram o grilla.
Solade också en stund förut, premiär i solariet efter typ ett år. Är blekare än någonsin nu, saknar att ha lite färg i alla fall haha. Dessutom dags att bygga upp en grund för sommaren, för att hänga vid havet är en favorit på somrarna.

Jobbar kväll imorgon, sedan ledig torsdag. Då blir det promenad & träffa Sofia på eftermiddagen. Måste få in en springtur i veckan någonstans också... Får prata ihop mig med min partner in crime Micis.

Om inte celcius kommit med det godaste smakerna så vet jag inte! As goda, denna grapefruit breeze och även peach vibe 🍊🍑

Gillar