mycket & stå i

Sallads fröna är satta, hoppas det hinner komma upp något innan jag ska plantera i pallkragarna! Om inte så får jag sätta nya frön i kragarna. Är ju lite sent ute med odlingen av sallad för vad jag fattat det som, så behöver den sås i mars/april redan...

Vart förbi lägenheten titt som tätt sedan vi fick nycklarna. Mamma o pappa kom för att kolla hur det såg ut igår och idag lämnade jag och pappa av virke på tomten. Efter jobbet idag åkte vi till Bauhaus för o köpa ribbade insynsskydd samt stolpar för montering och lite annat för att det ska bli snyggt. Pappa följde med mig och hjälpte mig, han som vet precis vad man ska ha och hur man gör. Tanken var att sätta upp detta nu på söndag, men träffade på våra blivande grannar när vi skulle lämna av allt vi köpt i lägenheten. Dom berättade att dom ska tvätta taken nu snart, så vi väntar till dom är klara så det inte kommer smuts på grejerna. Hoppas hoppas dom är klara till söndag! Hade vart skönt att få upp det på altanen så det bara är o inreda den direkt när vi flyttar in. Man vill ju kunna sitta ute så fort som möjligt nu när sommaren är påväg!
Joacim kör även dit pallkragarna nästa vecka så vi kan börja göra iordning dom, sedan har jag två stora utekrukor liggandes i bilen som jag köpte på Jula för några veckor sedan. Dom ska vi också fixa med, plantera blommor och även sätta ut planteringar på gräsmattan längs staketet. Fick syn på en rabatt som fanns på tomten med bara jord, såg lite tråkigt ut. Så allt som har med utsidan o göra påbörjar vi nästa vecka någon gång. Snickarna har inte kommit ännu... Hoppas verkligen dom dyker upp snart, inte för att jag har någon koll på hur länge renoveringen tar. Men det är ju bara två veckor till inflytt! I vilket fall så håller dom sig på insidan så man kan fixa utvändigt.

Jobb imorgon till kl.16, sedan ska jag köpa vit färg som jag inte fått tummen ur o göra. Måste börja måla byrån till helgen, det ska ändå regna alla dagar... Såklart när jag är ledig!

Gillar

Kommentarer