L & V 🤸🏼‍♂️

Fick fixat till en header hit äntligen (bildcollaget som är längst upp på min blogg), har kört på bara rubrik innan men fick verkligen till det med bilderna och en mening med dom. Citatet behöver jag inte ens förklara, så självklart. En inredningsbild för det är ändå ett litet litet intresse jag har, eller man kan väl säga mer att jag gillar o ha det fint hemma och för trivselns skull. Bubbelbild från i somras, just för att bubbel & sommarkväll är liiivet! Såklart en bild på KAFFE, livets dryck & kaffeintaget är 365 dagar om året. Överlever inte utan det. Till sist en bild på mig och Joacim, för att just han är den största delen av mitt liv.

Nog med förklaring angående min header😅 haha lol, men jag har aldrig lyckats bli nöjd över den innan, men det märks kanske😂...
Passade barnen idag som sagt, blev längre än tänkt så var inte hemma för sen halv fem typ. Ebba kom och höll oss sällskap under dagen och vi promenerade till både My och Dollarstore. Åt lunch påvägen tillbaka och strax därefter kom Lisa hem. Så vi har i princip vart ute halva dagen. Kollat klart på en film nyss och ska fortsätta med serie inne i sovrummet nu, imorgon ska jag upp i tid innan jobbet o förbereda slow cookern för middag.

Gillar