Höst på riktigt.

Höst är ju ändå en fin tid måste jag ju medge. Aldrig tyckt om hösten tidigare med tanke på mörkret & att det är ett helt år till sommar igen. Men färgerna på hösten, wow🍁🍃 & speciellt en solig dag, då är det inte så dumt ändå. Aldrig har det intresserat mig innan med olika tider på året. Men eftersom jag älskar att ha de fint hemma & förnya (måste säga att de är något utav de roligaste jag vet) så har de blivit hundra gånger roligare att inreda efter årstid osv. Julen har jag fortfarande väldigt svårt för, aldrig hittat något fint julpynt & hatar att ha jultomtar & ljusstakar framme. Får se vad de blir utav detta årets julinredning helt enkelt... inga tomtar och ljusstakar i fönstret i alla fall haha.
Tillbaka till hösten så tycker jag som sagt att de e mysigt & man kan börja tända ljus o så. Imorgon ska jag därför försöka hitta några fina blommor att sätta i den runda vasen, som jag nästan glömt bort att jag har & den är så fin. Så nu ska den komma till användning igen.

Imorgon börjar jag inte jobbet för sen 16.30 så innan de ska jag åka och handla mat så jag kan göra matlådor på torsdag när jag är ledig. Måste även träna på torsdag, minst två gånger i veckan är ett måste.

Gillar