hej igen

Riktigt trögstartad tisdag som fick börjas med denna 🍑.

Har mina ups and downs här kan man ju säga haha. Har inte vart mycket liv här sedan förra helgen, men har inte haft något att skriva direkt. Förra veckan jobbade jag bara, fixade fransarna, middag hos mamma o pappa och jobbade även i lördags. På kvällen åkte vi till stan och var på lite olika ställen. Blev en väldigt sen kväll, var inte hemma för sen runt halv sju på morgonen... Så var lagom slut i söndags. Men en kul kväll!💃🏼
Vi åkte på morsdag middag hos Joacims farmor och farfar i söndags, perfekt att bli bjuden på mat när man är bakis och inte behöver laga eller köpa mat.
Igår jobbade jag kvällen, idag samma och även imon. På torsdag är jag ledig och på fredag fick jag frågan om att jobba dagtid så det tackar man inte nej till!

Nu börjar sommaren närma sig, läste att de skulle bli varmare nästa vecka så hoppas verkligen att det stämmer! Har vart så där nu ett tag med regn och kallt, känns som höst typ. Igår bokade jag i alla fall en till sak vi ska göra i sommar. Men det är inte för sen i slutet av juli. Jag och Joacim kom på idéen att åka på skaldjurskryssning. Vi bokade båten som går på kvällen, och kommer att åka runt Göteborgs skärgård. Så kom jag på att Micis fyller år i samband med detta så vi frågade om hon och Victor ville följa med så blir det som en present till henne och lite av ett firande!

Inget mer specifikt bokat i sommar förutom grebbestad med tjejerna, får se om det dyker upp något mer!

Gillar