fixarkvĂ€llđŸ–€

Idag har vi bara vart hemma hela dagen fram tills Sofia hĂ€mtade mig vid halv sex och vi Ă„kte till Ikea & bauhaus. Idag blev det aldrig nĂ„gon promenad som tĂ€nkt eftersom Joacim blivit sjuk... Blev inte heller sĂ„ mycket till stĂ€d för fastnade vid tv:n hela förmiddagen dĂ„ vi kollade lite olika program. Åkte i vilket fall ivĂ€g till BĂ€ckebol och köpte guldig sprayfĂ€rg, svart mĂ„larfĂ€rg och till sist gardiner pĂ„ Ikea. Blev sĂ„ mycket bĂ€ttre nu nĂ€r jag fyllde pĂ„ med en gardin pĂ„ vardera sida, fylligare & finare.
Sofia följde med hem en svĂ€ng efterĂ„t och vi Ă„t middag och kollade film. Har ocksĂ„ sysselsatt mig nu ikvĂ€ll med att göra om stolen i hallen. Sprayade benen i guld och mĂ„lade den svart! Nu passar den bĂ€ttre in eftersom hyllorna i hallen Ă€r guldiga & skostĂ€llet i svart. Innan var stolen vit med silvriga ben. Har tvĂ„ till som stĂ„r i vardagsrummet men dom ska jag bĂ€ra ner till förrĂ„det. Dom bara stĂ„r och fyller ingen funktion, fick dom av mamma & pappa nĂ€r jag flyttade till Mölndal och sedan dess har dom följt med. Är i alla fall nöjd med hur stolen blev och har Ă€ven pĂ„börjat spraya knopparna pĂ„ byrĂ„n i vardagsrummet i samma guldfĂ€rg. Bild kommer nĂ€r det Ă€r klart⭐

Imorgon ska jag hoppa in och jobba pÄ morgonen. Vi har folk som Àr sjuka och ingen personal som kan ta öppning sÄ dÄ gör jag det imorgon, jobbar 9-13 bara eftersom vi ska ivÀg som vart planerat sedan innan. Oftast svÄrt att hoppa in och jobba dÄ man nÀstan alltid planerar saker pÄ sina lediga helger.

Gillar

Kommentarer