Header

Hur skönt väder fick vi idag då? iallafall här hos mig! Vi har passat på att sola i vasaparken, dansat och sjungit med till latinsk teater musik och så har jag även ätit mycket vattenmelon idag. Jag har även fotat en del utav min "outfit" idag och kände mig verkligen som en sommar tjej idag:)
Ikväll blir en lung kväll med syster min hemma, vill så gärna kolla på den nya minions filmen just för att det är so fuffy im gonna die, nemen hur kan man inte fortfarande älska disney filmer?kramisar♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​God morgon, eller god dag rättare sagt! Hur har ni det? 

Att ligga kvar i sängen tills förmiddag är något som är okej idag med tanke på vädret. Vi får se vad man kan hitta på en dag som denna, kanske blir det att strosa en sväng runt stan. Åhh kan vi bara tala om min bränna? liksom den finns inte?? det är det som är problemet. Känner den ynka veckan vi fick i början utav juli va den enda riktiga sommar vi fick i år. Ne vars, lite D- vitamin hade en ju inte klagat över! Man får allt passa på när solen vill titta fram även med blås i håret! Men som en tröst peppning så kan vi ju börja titta på höst modet som skall komma och hitta en anledning till att köpa nya fräscha skor! whii, mysigt! Lets think positive ♥︎

Ha en fin onsdag! kramisar


Likes

Comments

​Hoppas ni har en mysig tisdags natt som vi har, med mycket snack och skratt! @jaat 

Natti natti<3

Likes

Comments

Känner att jag vill komma över det här stadiet med att vara en främling här på min egna blogg,och att ni kan få en liten överblick om hur jag är. Så jag har hittat lite frågor som jag tänkte att jag skulle svara på i ett inlägg. Vi alla kan bli kompisar och ni får gärna skriva i komentarena om hur ni är eller om ni har någon konstig vana eller liknande! Så kul att läsa om!

1. Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Ja, det har jag faktist. Mina föräldrar har alltid sen barnsben kallat mig för Nize, som en förkortning på mitt egna namn. Under åren har väl fler smeknamn av vänner och familj kommit fram som nizan, nizze, nizifisi osv osv.
2. Har du någon ovanlig/konstig vana? Jag måste alltid ha gurkan under osten på mona mackor pga gurkan annars skulle ramla av om den låg över osten, dah? samt att jämt måste pilla mig i håret vilket jag själv stör mig på ibland.
3. Har du några konstiga fobier? Inte vad jag kan komma på...
4. Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Måste någ säga många låtar uatv JB's gamla album för alltså kan vi ta en tyst sekund och tänka över att jag fortfarnde har den gammla fangirl andan imig:/ Om inte det så kulle jag någ säga att jag fortfarade kan alla låtar från High Scool Musical.
5. Vad stör du dig på hos andra? (ex. komma försent osv.) När man ständigt har en tendes att jämföra sig med andra, även fast en själv kan har problem med sådant eller typ måste vara hemliga.
6. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Jag tror att jag blir tillbaka dragen typ eller blir röd i fejjan annars är det väl inget speciellt.
7. Vilken sida av sängen sover du på? haha ingen, sover typ alltid i mitten ovadsett men om jag måste välja ligger jag helst på vänstra.
8. Vad var ditt fösta gosedjur och vad hette det? Jag hade en rosa kudde som hette snutte, som de inte var fantasifullt nog.
9. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? Typ "hör av dig när du kommit hem"
10. Vilket håll står du åt i duschen? Frågan är vilket håll jag inte står åt i duchen, när en har hunfdra grejer man "bör" göra raka benen, inpackning i håret medans man borstar tänderna??
11. Vilken är din favoritmat som är "dåligt" men du älskar att äta det iallafall? Äter ingen(donken)ting dåligt??

Hoppas ni tyckte det va lite kul at läsa och ni kan gärna svara på dessa frågot if u want, vi hörs av snart! Bild från min tumblr! www.tumblr.com/blog/klyschigt

kramisar<3


Likes

Comments

Hur har ni det denna gråa söndag? Idag har vi mest stannat inne, kollat på film och myst i filtar. Känner att det kan vara bra det med ibland med tanke på att det är en snut kvar utav lovet, dock känner jag att jag hade behövt tränat idag. Skönt ha det gjort egentligen men men. lets baka en kaka istället(haha)
vad gör ni denna söndag?♡
Ikväll ska jag försöka hitta lite roliga frågor som ska komma upp på bloggisen.

Likes

Comments

Solens strålar genom min ner draga gardin och får fint ljus i rummet. God morgon på er! Jag har redan hunnit varit upp och jobbat för sista gången denna sommar och jag kan få sovmorgon fram över, iallfall det som är kvar utav sommarlovet. Nu ligger jag i sängen igen efter jobb och bara drar mig.
Är det bara jag som får känslan utav att man bara vill ligga kvar i sängen tills sägen knakar ibland?
Ha en fin morgon!


Likes

Comments

Vet ni hur kul detta känns (??) känner mig så pepp på att blogga ass, men jag vet inte hur många gånger jag intalat mig de och alla bloggar jag skaffat mig genom tiderna. Jag gillar ju att skriva och tänka så vi får se hur länge detta håller!
det skulle vara kul ifall jag kanske skulle göra ett inlägg endast om mig, så vi kan lära känna varandra lite grann.
Ska försöka hitta några roliga frågor kanske?
kram så länge💗💗💗

Likes

Comments

Jag tänker ge detta ett försök, ett till försök i hopp om att de ska hålla denna gång, det Känns Bra. Nouw.com verkar bra och gör det roligare. Det är då jag som heter Denize, gillar att skriva och jag hoppas innerligt att ni som hittar hit vill följa denna blogg! Läsa om mina vecko-måsten, tankar och livet. Jag ska försöka fixa till detta så gott det går och försöka förstå mig på allt!

KRAM ❤❤

Likes

Comments