​Julen kommer snart, Er du klar for barnets julegave? Hvis ikke, nå kan du klikke drakternorge.com for å kjøpe fotballdrakter barn for dem, prisen er ganske fin nå.

Hvis barnet ditt og du er en ekte fotballfans, må du kanskje bekymre deg for at Manchester United-stjernespilleren Zlatan Ibrahimovic kommer tilbake til banen på lørdag kveld. Zlatan Ibrahimovic fikk et kvarter som innbytter da Manchester United snudde 0-1 til 4-1 hjemme mot Newcastle i serien.

Det var en fest, og United-fansen fikk en ekstragave da Zlatan Ibrahimovic, som har vært skadet i 212 dager, han hadde på seg sitt nye nummer 10 Manchester United drakt scoret et mål. United-supporterne jublet hver gang den svenske serievinneren fikk et balltouch de første minuttene han var tilbake på banen.

Stjernespiller Paul Pogba vender også tilbake til feltet lørdag. Uten franskmannen som var verdens dyreste fotballspiller fram til i sommer, hadde Manchester United tapt to ganger på de siste tre kampene i Premier League. Pogbas 3-1-mål i 54. minutt slo på mange måter lufta ut av et Newcastle-lag som yppet seg tidlig i kampen.

Et kvarter før slutt reiste hjemmepublikummet på Old Trafford seg og applauderte inn Zlatan Ibrahimovic, som er tilbake etter den alvorlige kneskaden han pådro seg mot Anderlecht i Europaligaen i april.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​Premier League-tittelen kan ikke vunnes tidlig i november. Manchester United ble grundig utspilt av Chelsea på Stamford Bridge på søndag. Chelsea slo Manchester United 1-0 i toppkampen på Stamford Bridge.

Nettbutikk drakternorge.com nå selger også fotballdrakter barn nedsatt, hvis barnet ditt er fotballfans, kom å kjøpe en som julegave.

Samspillet mellom Manchester City og Chelsea tiltrukket mange fans oppmerksomhet. Morata ble matchvinner med sin scoring etter 55 minutters spill på Stamford Bridge. César Azpilicueta la inn fra høyresiden, og inne i boksen fant han en umarkert Morata. Spanjolen stanget ballen sikkert i høyre kryss. Morata blå Chelsea drakt sendte blåtrøyene opp i ledelsen med et perfekt hodestøt. Det var Moratas første etter seks målløse kamper, alle turneringer inkludert.

United forsøkte å presse på for en utligning mot slutten av kampen, men klarte aldri å score søndag kveld. Dermed kunne Antonio Conte og Chelsea-spillerne juble for tre poeng.

Manchester United klarte aldri å svare på Chelseas ledelse, og må reise hjem fra hovedstaden uten poeng. Etter seieren har Chelsea 22 poeng i Premier League, og er med det ni poeng bak Manchester City. Manchester United ligger fortsatt på 2. plass med 23 poeng.

Likes

Comments

​Liverpool tok sin annen strake seier i mesterligaen med 3-0 over slovenske Maribor. Det var lagets første seier i mesterligaen på flere år. Alle Liverpool-fansen hadde en rød Billige fotballdrakter var fornøyd med spillresultatet, de jublet og feiret.

Liverpool møtte en forsvarsmur på Anfield, men ble likevel noen nummer for store for Maribor. På to kamper mot lille Maribor har Liverpool scoret ti og sluppet inn null. Liverpool hadde aldri tidligere vunnet med så store sifre på bortebane i Europa, da de slo Maribor 7-0 i det omvendte oppgjøret i Slovenia.

Mål fra Mohamed Salah, Emre Can og Daniel Sturridge sørget for en komfortabel triumf. Spillerne hadde på seg Liverpool drakt, og alle var ivrige etter å vinne, og de gjorde det. Signeringen av Salah har betalt seg i scoringer for Liverpool. Egypteren har nå ti mål på 16 kamper i alle turneringer.

Seieren var enkel og oppskriftsmessig, men kanskje litt skuffende for dem som hadde forventet seg det samme fyrverkeriet som ble levert da Liverpool vant 7–0 borte mot samme lag for to uker siden. "Gruppen er kanskje den mestr interessante i mesterligaen. Ingenting er avgjort. Hvis du vil spille mesterliga i februar så må vi vinne kampen våre , " sa Klopp. Seieren gjør at Liverpool leder gruppe E med åtte poeng.

Likes

Comments

Manchester United er på god vei videre fra gruppespillet i mesterligaen etter seier mot Benfica 2-0. Det var en kritisk seier for Manchester United, for å følge lagets neste kamp, kan du nå klikke drakternorge.com for å velge Billige fotballdrakter for å støtte Manchester United.

Et eget mål fra Benfica målvakt Mile Svilar og en straff fra Daley Blind sørget for at United fortsatte sin perfekte start i Gruppe A, og satte dem på randen av de siste 16 med to spill å spille. Spillerne hadde på seg Manchester United drakt var klem sammen for å feire sin meningsfulle seier.

José Mourinhos menn slet imidlertid å bryte ned gjestene fra den portugisiske hovedstaden, men fikk – som i første kamp i Lisboa – hjelp av den 18 år gamle keeperen Mile Svilar i Benfica-målet. Nemanja Matic' suser fra distanse gikk i stolpen, i ryggen på Svilar og inn til 1-0. Svilar hadde imidlertid reddet et straffespark fra Anthony Martial tidligere i omgangen, men Svilar klarte ikke å stoppe forsøket fra elleve meter av Delay Blind med et kvarter igjen. Svilar ble med sine 18 år og 65 dager tidenes yngste målvakt i Mesterligaen til både å score selvmål og redde straffespark. United fikk sitt andre straffespark for dagen, og Daley Blind fikk æren av å prøve denne gangen. Nederlenderen fikset 2-0.

Manchester United leder nå gruppen med hele seks poeng ned til både Spartak Moskva og Basel, og bare teori kan hindre gruppeseier.

Likes

Comments

Barcelona registrerte sitt beste til å begynne en La Liga sesong da de hadde en vellykket retur til Athletic Bilbao takket være målene fra Lionel Messi og Paulinho i en 2-0-seier på lørdag.

Lionel Messi viser sitt høyere nivå igjen. Som en trofast Messi tilhenger, kan du kanskje klikke drakternorge.com for å kjøpe en Billige fotballdrakter og sette den på, for å vise din støtte til Messi.

Messis scoring kom etter 36 minutters spill på San Mamés, før Paulinho ordnet 2-0 på overtid. Mer nettsus ble det ikke i lørdagens kveldskamp i La Liga, noe som gjorde at Barcelona-spillerne tok med seg tre viktige poeng hjem. Lionel Messi har sterke 12 seriens mål i ni kamper i FC Barcelona drakt så langt.

Messi spilte Barcelona med smarte go-and-go-pass over hele banen og han satte opp Paulinho som smakket skuddet sitt mot kryssstangen. Paulinho gjorde det 2-0 i skadetid da Messi tok opp Suarez og hans skudd ble reddet og løp ut til brasilianen for å score i et tomt nett.

Barcelona har nå overvåket 12 seire og uavgjort fra sine første 13 La Liga- og Champions League-kamper, da Barca gjenopprettet sin fire-punkts bly øverst på bordet. Den positive avslutningen har Valencia tatt med seg videre, og nå er laget der fansen mener det hører hjemme: I toppen av spansk fotball.

Likes

Comments

​Etter at han var berørt av Guds hånd, var Harry Kane på sitt overmenneskelige beste. Tottenhams stjernespiss banket inn to mål og leverte én målgivende til Son Heung-min da Jürgen Klopps menn ble knust 4-1.

Fantastiske mål fest for Kane, hvis du også sjokkert av Kane's ytelse, kom drakternorge.com for å kjøpe Billige fotballdrakter for å vise din støtte til han.

Tottenham hadde ikke slått Liverpool i seriesammenheng siden 28. november 2012 før søndagens oppgjør mellom de to lagene på Wembley, men statistikker er til for å brytes.

Kane sendte Tottenham i føringen allerede etter fire minutters spill. Åtte minutter senere doblet Son, før Mohamed Salah reduserte til 1-2. På overtid av første omgang ordnet imidlertid Dele Alli en ny tomålsledelse da han banket inn 3-1. Ti minutter ut i andre omgang ble det enda mørkere for Liverpool da Harry Kane kjempet inn 4-1. Dette var første gang Kane hadde på seg Tottenham Hotspur drakt scoret på Wembley, så meningsfylt! Harry Kane er nå uten tvil den beste scorer i Premier League denne sesongen.

Et skår i gleden for Tottenham-fansen er at Harry Kane satt seg ned i gresset like før slutt og holdt seg til baksiden av låret, før han ble byttet ut i det som endte med en knusende sterk 4-1-seier. Tottenham går opp på 3. plass med 20 poeng, det samme som Manchester United, dog med litt svakere målforskjell.

Likes

Comments

​Det ble en helt ellevill fotballkamp på Etihad Stadium, som til slutt endte 7-2 til hjemmelaget Manchester City over Stoke. Spennende resultat, Manchester City kan ende opp i et nært tittelkamp med Manchester United, men deres metoder kan ikke være mer forskjellige.

Nettbutikk drakternorge.com er nå hot selling Billige fotballdrakter, kom for å kjøpe en til å støtte Manchester City!

Gabriel Jesus (2), Raheem Sterling, David Silva. Fernandinho, Leroy Sané og Bernardo Silva tegnet seg alle på scoringslista for Pep Guardiolas menn. Spillere i Manchester City drakt var alt klem sammen jublet.

Gabriel Jesus was the first to find the net when he nipped in ahead of Mame Biram Diouf to prod home. De Bruyne then threaded a 'no-look' pass into the path of Leroy Sane, who fed Raheem Sterling to slot in. De Bruyne hadde spilt i en dypere rolle i de siste kampene, men mot Stoke så det på et stadium at hjemmelaget var laget av et lag De Bruynes - han dukket opp overalt.

Med 29 scoringer på deres første åtte kamper i Premier League, er City det første laget siden 1894/1895-sesongen til å score så mange etter kun så få kamper. Den vanvittige seieren betyr at Pep Guardiolas gutter forbli på toppen av Premier League, nå med to poeng ned til erkerival Manchester United, som spilte uavgjort mot Liverpool.

Likes

Comments

​Sergio Aguero har sagt att han skulle "älska" Lionel Messi att gå med i Manchester City men erkände att det skulle vara svårt för hans landsmän att lämna Barcelona.

Messi har ännu inte tecknat ett nytt kontrakt vid Camp Nou trots att han enligt avtalen har kommit överens om en treårig förlängning på sommaren.

Stadschefen Ferran Soriano har sagt att han skulle "öppna dörrarna" till Messi om han någonsin bestämt sig för att gå, men manager Pep Guardiola tror att han kommer att avsluta sin karriär på Barca.

Aguero berättade för TyC Sports: "Låt oss vara ärliga, pengar är inte ett problem här. Men Leo, precis som andra spelare som Cristiano Ronaldo, är symboler på sina klubbar och det är svårt att lämna inte bara till City utan också till andra klubbar som också ha pengarna.

"Jag skulle älska att [se Messi gå med] - vem skulle inte älska att ha Leo i sitt lag? - men han är en symbol för hans klubb och jag tycker att det skulle vara ganska svårt."

Aguero pratade med Messi efter sitt hattrick för Argentina säkrade kvalifikation för VM.

Likes

Comments

Diego Costa hadde noen få ting å komme seg fra brystet etter at han flyttet fra Chelsea til Atletico Madrid, ble gjort offisielt på tirsdag. Med Atletico hosting Chelsea i UEFA Champions League på onsdag på deres merkevare spanking nye Wanda Metropolitano hjem, det kan ikke være bedre tid for Costa å komme ut med disse kommentarene.

Selvfølgelig kan den spanske internasjonale angriperen ikke spille for Atletico til januar når overføringsforbudet avsluttes, men akkurat nå fokuserer han på fortiden etter å ha vunnet to titler på tre sesonger i Chelsea.

Det er ingen tvil om at Costa fortsetter å være det beste alternativet for alle. Chelsea sjef Antonio Conte hadde fortalt at han ikke lenger var nødvendig, og Blues holdt ut og fikk 76 millioner dollar fra Atleti for sine tjenester.

Nå er Costa, 28, tilbake hvor han ønsket å være etter at han forlot Atletico sommeren 2014, men aldri virkelig bosatte seg i England til tross for å score 59 mål i alle konkurranser og være Chelseas ledende målmester i hver av de tre siste sesongene.

Hans kjempemessige natur virker perfekt for Diego Simeonos Atletico, og selv etter en tøff sommer som omgir sin eventuelle avgang, vil de fleste Chelsea-fans ønske ham godt og huske de viktige målene han gjorde som de vant to titler på tre sesonger.

Likes

Comments

Paulo Dybala fortsatte sin scintillating form som hans dobbel hjalp Juventus thrash 10-man rivaler Torino 4-0 i den første Derby della Mole av Serie A sesongen.

Juves mercurial nummer 10 fikk sine første 16 minutter i lørdagens møte på Allianz Stadium, hvor han ledet åpningen på vanlig måte.

Med Torinos elendighet, forsterket av Daniele Basellis avskedigelse midtveis gjennom første halvdel, traff Massimiliano Allegri sine menn snart sin skritt - Miralem Pjanics utsøkte streik doblet sin telle før intervallet.

Alex Sandro var den neste til å komme inn på skuespillet med en kraftig header tidlig i andre omgang, før Dybala gjorde det 10 mål i seks ligamatcher denne sesongen med en stoppage-streik som satte isingen på kaken.

Salvatore Sirigu hadde forsøkt å holde scoreline respektabel med en rekke kvalitetsbesparelser, selv om det bare var et spørsmål om skadebegrensning da de forsvarsmestere fortsatte sin 100 prosent start i ligaen.

Det er en seier som holder Juve nivå med tempo-setters Napoli på toppen av Serie A og Allegri fokus vil nå bytte til å få sin side Champions League-kampanjen tilbake på sporet mot Olympiacos på onsdag.

Likes

Comments