Ytterligare en bra eftermiddag

Sen lunch.
Lillan tog bara en snabbis till tupplur efter träningen. Tror hon högst sov i 45 minuter, är osäker på tiden. Men tror hon vaknade ungefär 12:45 eller något. För vid 13:15 hade vi ätit lunch, en sen sådan. Men tänkte - super! Då kommer hon bli trött och sen kan vi lägga oss tillsammans, underbart. Efter lunchen så lekte vi. Det var full rulle på lillan - super kul! Verkligen på ett glatt humör.

14:30.
Men efter en stund så kände jag, att det var dags för att sova. Jag behövde framförallt det. Så vi gick och la oss. Men strax innan 15:00 så gav jag upp. Hon hade varit nära men började hon snacka som hon gör på natten när hon vill hänga uppe och gosa, så gav upp.

Kristallparken.
Bryggde kaffe. Och drack det som shot undertiden vi drog på oss ytterkläderna för att gå till parken. Tog på lillan hennes ytterskor som hon haft hemma en gång innan och inte alls diggade speciellt. Men så kom vi till parken åh waow! Såg ut som om ungen gjort det där förr. Så häftig att se, nu kan hon vandra omkring som vilket annat barn som helst och leka. Glad för hennes skull. I parken mötte vi Jamie och Sam. Så vi umgicks med dem en stund, trevligt!

Bad.
Efter parken gick vi hem och lekte. Fortsatt på ett väldigt trevligt humör. Och sen tog vi hand om den rena tvätten så vi kunde ställa badkaret där. Och så badades det i cirka 30 minuter, super kul! Lite otålig innan, när man måste ta av sig kläderna och sådär. Men direkt när man får komma upp utan kläder så är man sådär nöjd. Gillar att hon har så mycket vilja. När hon satt i badkaret så la jag märke till, att hon nu börjar lägga tillbaka saker. Att plocka ur lådor eller att flytta alla nallarna från en sida till den andra och sen tillbaka igen är sedan gammalt. Men att lägga något i typ en rund leksak med hål - har jag inte lagt märkte till förut, så det var väldigt roligt åh se att hon börjat upptäcka det.

Babblarna.
Efter badet så har vi lekt och kollat lite Babblarna, det är ändå fredag. Lillan har skrattat när programmet rullat på tv:n och så har hon skrattat åt mig. Då tydligen ett roligt ord är swisch 🤷🏼‍♀️. Men de var som en kompis skrev, de är för väl för att hon tror jag skickar henne pengar (hehe).

Första ord?
Sen avslutade vi kvällen med att läsa böcker. I hennes favoritbok just ju, så finns det en katt. Och förutom orden mamma och pappa, som tyvärr ännu är omedvetna ord så blir nog hennes riktiga medvetna ord katt. Har på film då hon säger det. Ibland som katt och ibland som kak.

Dessutom så somnade hon nu när jag skulle lägga henne - UNDERTIDEN vi läser en av de godnatt böcker som vi alltid läser vid läggning. Hur gulligt!

Den här lilla tjejen slutar ALDRIG förvåna mig ♥️.

Ensamma hemma.
Sambon är på AW. Jag skulle ha gått på en i onsdags - men den blev inställd. Men tar egentid i helgen. Varje fall, han är iväg. Så lillan sover som sagt bredvid i sin egna säng sedan jag en stund tillbaka. Och jag tänkte lägga mig nu också. Sambon kommer hem om ett par timmar, då ska vi kolla på Big Brother men fram tills dess så ska jag sova eftersom det inte vart någon vila under eftermiddagen. Det betyder även att lillan slagit rekord med hur många timmar hon varit vaken, nämligen sju timmar och trettio minuter, på det strålande humör - de ni!

Gillar

Kommentarer