Winterviken

Bloggande.
Började skriva på ett inlägg i morse men det försvann då vi plötsligt skulle iväg på en oplanerad aktivitet. Men här kommer det en uppdatering om dagen.

Natten.
Så jäkla seg natt. Hade en guld natt - på flera veckor - så att nätterna plötsligt skulle bli bättre, tvivlar jag på. Vid 04:00 vaknade hon för att göra morgon. Försökte med allt i en timma: vara tråkig, ge välling, stryka mellan ögonen - ja allt som vi vanligtvis gör, ingenting fungerade. Hon somnade om en snabbis men vaknade efter två sekunder igen. Tror jag vet varför hon hade så svårt att slappna av, hon vill nämligen upp i vår säng. Behöver komma på ett sätt eller lösning. Har tänkt på att sätta på långsidan som är av mot vår säng. Tänker att då kan hon krypa upp i vår säng hursomhelst. JÄVLAR vad hon kommer bli rasande.

Morgonen.
Efter frukost och lek. Så gick vi åh sov. Lillan sov från typ 08:15 till 09:45 av att jag var tvungen att väcka henne. Jag sov i knappt 45 minuter, vilket var dumt. När jag väckt henne så fick hon VÄRLDENS raseriutbrott. Förstod verkligen ingenting alls? Men så lugnade det ned sig och vi kunde göra det vi tänkt.

Winterviken.
Vi packade väska åh gick ut i detta otroliga väder ☀️. Vi promenerade till Liljeholmen, innan vi mötte vårt sällskap så tittade vi på tvärbanan. Spännande grejer! I Liljeholmen mötte vi Ellinor & Wille, Patricia & Fritz och Frida & Alicia. Vi promenerade sen till Winterviken. Vi och alla andra. JÄKLAR vad många människor det rörde sig där omkring och super många på caféet dessutom!

Väl på plats. Så köpte vi lunch. Laxsallad och pannkakor till lillan. Hon diggar inte pannkakor speciellt mycket. Eller så är det för mycket som händer så hon inte har tid att äta. Det var trevligt, mysigt att hänga i solen. Men att sitta ner och få lite matro, vettifan.

Gallerian.
Efter så drog vi till Liljeholmsgallerian. Handlade träningskläder för 1500 kronor. Det ni! Två par tights, två linnen och en sport bh. Känns kul med något nytt! Nu ska det gamla ur. Får fixa det i helgen.

Kristallparken.
Efter drog vi till parken och gungade. Och fortsatt att njuta vädret. Imorgon eftermiddag blir det häng där igen. Och så ska vi köra med lillans lilla bil.

Ikväll.
Vi har ätit köpmat. Lekt. Och plockat iordning lite. Lillan somnade strax efter 19:00 och sedan dess har vi bara kollat Big Brother. Dricker dessutom en alkoholfri öl. Kände att jag gott kunde unna mig det efter allt vitt bröd jag käkat idag.

Gillar

Kommentarer