Vilken dag

​Nu tänker jag stänga av datorn, är inte alls på topp just nu med denna examination - den kväver mig ​typ ​men jag har imorgon eftermiddag samt onsdag förmiddag innan den ska vara inne, så kommer säkerligen hinna och är inte speciellt stressad på så sätt är bara förbannat trött på att inte förstå! Man tänker ibland, "det är inte så jobbigt att plugga" men ska det bli bra så är det ABSOLUT ett heltidsjobb - kan inte påstå att jag har jobbat heltid den senaste tiden. Har prioriterat annat mer istället, träningen till exempel.

Idag har jag ​inte​ tränat, då jag lyssnat på min kropp! Skulle absolut kunna träna imorgon, blir en kvällspromenad med sambon istället - vilket skulle kunnat bli ikväll (som var tanken) men det vart istället så att vi kollade filmen Sune Sommar! Och slappade - och åt. 

Har typ ätit massor idag. Frukost (gröt) lunch (kött, potatis och linser samt bönor) en bar direkt efteråt, fruktsallad med vaniljkvarg en timma efter och så spenatsoppa med sojakorv samt ägg till kvällsmat, samt tre mandariner en läkerolask samt en halv påse med halstabletter! Summan av dagens konsumtion. Och ingen träning. 

Nu blir det att packa väskan, skolböcker är typ det enda som ska med eftersom att jag inte ska träna (..) och så blir det att sova sen, ska även läsa igenom pappret inför imorgon då det är redovisningsdags (!) det är mycket nu, men det är bara att kämpa på. Heja heja 🎓

Gillar

Kommentarer