Vecka - 15

Ikväll.
Sambon och jag har haft en mysig kväll. Käkat gott. Kollat Big Brother. Umgåtts liksom ♥️. Vi har bestämt att börja göra saker på kvällarna, typ spela Speak Out, Kalaha och liknande. Får se om vi lyckas göra de, nu de närmaste kvällarna.

Nätterna.
Eftersom nätterna är som de är, just nu. Så ska jag sova & förhoppningsvis blir jag INTE väckt inom 30 minuter. Och inte heller att det är långa uppvak. Har en känsla av det, dock..

Känslor.
Var bitter i morse. Men det har lagt sig nu. Ibland blir små grejer ENORMA - som då. Visst skulle sambon kunna ta denna natt MEN återigen mitt kontrollbehov. Eftersom vi satt ihop sängen med alla sidor så vill jag vara den första som tar natten, då den kommer bli konstig för lillan. Imorgonkväll ska sambon ta natten. Egentligen spelar det ingen roll, jag kommer vakna av att hon bara rör sig i sin säng. Även om jag ligger på andra sidan rummet..

Vecka 15.
Måndag: morgonträning & sen Skansen. Veckohandla. Ta hand om tvätt.

Tisdag: morgonjogging. Och sångstund med öppna förskolan vid parkleken. Leka där & grilla korv. Vila efter lunch. Tvätta & städa.

Onsdag: utomhusträning med NoxBox, utan lillan. Käka lunch på en lokal restaurang. Promenad med lillan. Parklek.

Torsdag: lugn morgon hemma. Träning. Parklek.

Under helgalen ska vi väl fira påsk, på något sätt? Träna. Umgås. Inget planerat liksom 🤷🏼‍♀️. Tar varje dag lite som de kommer.

Gillar

Kommentarer