Vårt humör idag

Natten.
Inatt har det vart jobbigt. Tror Penny varit vaken i över 60 minuter och jag har då under dessa 60 minuter försökt få henne och somna om. Det har väl gått sådär - tagit tid & direkt när jag lagt mig tillrätta så har hon vaknat 🤦🏼‍♀️. Det känns som att jag har legat och knuffat på Pennys rumpa i en timma, vilket jag har. Förstår inte varför hon vaknar på nätterna såhär?! Jag menar så många timmar sömn får hon ju inte, från 19:00 till 03:00. Det är långt från 12 timmar som rekommendera och det är absolut inte 10 timmar heller. Så jag förstår att hon vaknar upp med dåligt humör denna dag. Räknar med en turbulent dag!

Sovrum.
Jag har en känsla och den är att, om Penny haft eget sovrum så skulle vi båda sovit bättre. Jag tänker som såhär, jag hade inte blivit störd och Penny hade inte förvänta sig att jag ska natta om henne varenda gång hon vaknar till, vilket hon gör nu. Våra sängar står precis bredvid varandra och hon ställer sig upp och väcker mig. Hade hennes säng istället varit i ett annat sovrum så hade hon med all säkerhet vaknat MEN då istället fixat med sitt i sängen typ pilla på en leksak, bok eller nalle. Men nu har vi fått in som en vana att väcka mig. Man skulle ha lärt henne att somna om själv.

NoxBox.
I skrivandets stund så är vi påväg till Globen, träning väntar! Tänker idag ta det LUGNT. Inte lika ”höga” vikter & inte lika snabbt tempo. Behöver inte vara all in varje gång. Tycker det låter bra med två aktiva vilodagar och att dagens träning förblir lugn.

Eftermiddag & kväll.
Vi blir ensamma ikväll. Penny och jag alltså. Sambon är iväg på annat, så tänker att det blir en tidig sänggång för mig. Skönt! Det behövs verkligen, speciellt efter denna natt. Vi har inga planer för eftermiddagen. Blir förmodligen ute - som alla andra dagar. Ska försöka att plocka iordning hemma också. Men idag tar jag verkligen dagen som den kommer - känner mig också lite grinig... 🤷🏼‍♀️

Gillar

Kommentarer