Universitetet - det går snabbt

Ja och så var måndagen strax över. Otroligt! En sak är ju säker jag har inte pluggat speciellt mycket - och texterna jag läst har varit SÅ tråkiga. Tur jag har en hel dag imorgon till att studera så jag kan komma ikapp lite..

Denna kväll har jag suttit och läst lite litteratur men mest hjälp sambon med sin lektion han ska hålla imorgon på sin VFU. Eller hjälpt åh hjälpt, kommit med idéer på barnlåtar till sitt musikquiz han ska ha. Helt otroligt att han snart är klar med sina tre år på universitet och ska börja söka jobb. Dock är det skönt med en NORMAL inkomst! För det är ganska knepigt att leva som två studenter tillsammans dock har vi lyckats bra, ingen av oss ligger direkt ekonomiskt back - om jag skriver så. Det handlar dock om prioriteringar och utgifter. Man kan inte bli rik på inkomst bara på utgifter - fundera på den en stund ni.

Min nörd till sambo vill komma Skam, men nu orkar jag tusan inte, Vi har reda nördat oss i in på fjärde säsongen idag, det får tusan räcka. Jag vill sova.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229