Med babblarna i högtalaren så gick det ju galant att laga middag. Gott vart det ju också, lagar sällan mat med mejerier. Lagar väldigt clean mat till mig själv men då sambon också ska ha, så fick jag fixa ihop sådant som han också skulle kunnas tänkas äta.

Penny och jag var ute med sele efter vi lagat mat. Kollade på människorna i parken. Och på träden. Sen hem, gjorde iordning oss för sängen åh så slocknade Penny omkring 18:00. Vaknade upp efter en stund sådär akut ledsen. Liggammade. Och nu sover hon här bredvid.

Jag kollar Paradise i sängen. Somnade ifrån det när vi gjorde de igår kväll. Vilket skit program det är men ändå underhållande att se...

Spännande och se hur natten blir.. Förmodligen uppvak varje / varannan timma. Och så vaken någon timma i sträck, sådär som i natt 🤦🏼‍♀️ och en tidig morgon, eftersom hon somnade innan klockan sex. Hade varit fantastiskt om Penny kunde somna vid 18:00 / 19:00 tiden och kliva upp 06:30 / 07:00, samt vakna två gånger per natt. Är dock önsketänk åh kommer aldrig inträffa.


Gillar

Kommentarer

enhemlighet
,
Om ni ger ersättning på kvällen så kanske hon sover bättre? Kan kanske va värt ett försök 🤷‍♀️nouw.com/enhemlighet
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229