Tisdag - och en trött brud

Sambon åh jag nördar Stranger Things. Eh och gör ingenting mer denna kväll, slappar mest vilket jag vill påstå att vi är FANTASTISKT duktiga på! ✌🏼

Jag är otroligt trött i min kropp, tänker kötta på med crossfit tills fredag. Där efter blir det vilodag på lördagen och sen på söndagen blir det att hänga där på boxen ett tag (yes på själva julafton) men tänker som sagt kämpa vidare, vila får jag göra på lördag.

Gick väl sådär på dagens pass, filmade i slutet utav passet då jag var trött och sliten - mer än innan jag kom dit. Vilket gjorde att fick en otroligt ”roligt” klipp på mig när jag bara ger upp..

Efter träffades vi några från klassen åh gick igenom lite saker i kursen, inte mycket smartare nu. MÅSTE komma på ett sätt att organisera upp allting så jag förstår OCH sluta att stressa, väldigt duktig på att lägga onödig energi på det här!

Imorgon är det onsdag åh kondition på boxen. Det ska bland annat row’s 2000 meter. Och för någon som är kort som mig, så tar det en jävla tid.

Sen är dagen lite oplanerad. Föreläsning bland annat, ryktas om att den ska vara ganska dålig. Och jag brukar inte vara någon som struntar i föreläsningar, men tror nästan att jag kommer strunta i den åh istället köra en dag hemma istället. Hade inte skadat faktiskt. Sambon är dessutom efter jobbet ute på julavslutning så är ensam HELA kvällen också 👍🏼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229