Tisdag - fullspäckad dag

Har jag ens skrivit något idag? Tror inte det. Började morgonen med att jag vaknade innan alarmet dvs 05:00 - gick upp åh gjorde mig iordning för jobb. Gick hemifrån en stund senare och fick därmed en härlig morgonpromenad. Slutade vid 14:00 och drog direkt till boxen där jag mötte en pingla som jag körde en svettig AMRAP på 20 minuter (10 cal row, 10 jumping lunges, 10 burpees, 10 air squat, 10 cal row). Efter så ställde vi oss ute och körde lite clean - vart ett ”nytt” PB på 45 kilo, tror jag hade 44 kilo på open ✌🏼 inte mycket egentligen, men..

Ligger nu på soffan. Har tvätt åh ta hand om - och funderar sen på att lägga mig och läsa lite ur min bok. Risken är att det tar 5 minuter och sen vill jag sova. Min sovtid denna vecka som ensam har blivit innan 22:00. Blir ändring på - nu på torsdag.

Har filmen Benjamin Bottom på, men har väl inte riktigt kollat. Stänger kanske av och hänger tvätt - som sagt. Måste även bestämma mig, om jag ska gå åh fixa fransarna imorgon, eller inte? 850:- är rejäla pengar. Bestämmer mig kanske imorgon kring det, vore ju lyxigt dock.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229