Tidig morgon

Och så torsdagen förbi, igår vart det jobb. Lugnare, hoppas på detta idag också. Får se hur länge det blir att jag jobbar idag. Men hur som helst så blir det skönt med helg. Och en ledig måndag. Jag skulle ju ha varit ledig även idag, men situationen gjorde att jag behövde jobba.

Igår efter jobbet så vart det träning, det vart inget pass utan Open gym. Ett relativt lugnt träningspass, vi körde Elebros progg. Tog även ett nytt PB i front squat, inte mycket men varje fall 1 kilo ökning. Han flåsade vi på slutet.

Efteråt vart det köper mat. För mig vart det kebab kyckling och ris. Drog sedan hem med käket till minis pappa, vi käkade och kollade på en dokumentär som heter casino, någonting?

Natten var väl inte jätteroligt. Sex och en halv timmas sömn vara av typ ingenting djup sömn. Mini gick upp ungefär 04:45 och ja.... Inte jätte pigg kanske.

Vi började morgonen med Toy Story filmen och mackor i soffan. Men nu är jag på väg till jobbet, gåendes i det något kalla vädret. Jag tänkte hinna dricka en kopp kaffe och äta frukost innan jag börjar. Men får se vad som hinns, då jag har en promenad på 3,2 km framför mig. Däremot så ska jag starta musik och bara njuta av att solen är på väg upp!

Gillar

Kommentarer

popsometags
popsometags,

Va dokumentären bra? Va det den på tv4 play?

nouw.com/popsometags