Tidig morgon

Morgonen.
Vi har ju alltid tidiga morgnar hĂ€r hemma. Men idag vart det 30 minuter tidigare dvs 04:30 đŸ’€. Och eftersom Penny lĂ€rt sig att ta sig ner frĂ„n sĂ€ngen sjĂ€lv sĂ„ vill hon ner typ direkt nĂ€r hon vaknat - det innebĂ€r minimalt med morgongos! Funderar pĂ„ att lĂ„ta henne klĂ€ttra ned och leka sjĂ€lv i vardagsrummet sĂ„ kan jag fortsĂ€tta att sova i lugnan ro. Det vĂ„gar jag dock inte, inte Ă€n. Ungen Ă€r ju överallt. KlĂ€ttrar upp för soffan och stol. Även dĂ„ hon oftast gör det med bravur sĂ„ Ă€r olyckan ibland nĂ€rmare Ă€n man tror...

Öppna förskolan.
Är i skrivande stund pĂ„ vĂ€g till öppna förskolan i Gröndal. Skulle egentligen besökt jobbet denna förmiddag men det vart Ă€ndrat, dĂ„ den andra förĂ€ldralediga jag skulle ha gĂ„tt dit med (dvs min kollega) vars barn Ă€r lite förkyld sĂ„ vi tar det nĂ€sta vecka. Penny sover i vagnen, hon dĂ€ckade redan 07:30. Denna morgon kanske jag ocksĂ„ skulle behövt sova lite men eftersom hon gĂ€rna inte sitter en lĂ€ngre stund i vagnen sĂ„ Ă€r det bĂ€ttre att gĂ„ nĂ€r hon och sover. Skall möta Ellinor & Wille samt Frida & Alicia klockan 10:00 i Liljeholmen. Verkligen tidigt ute MEN bĂ€ttre det Ă€n att vara sen.

Vi har Ă€ven med oss fika och lunch till Penny. Jag lĂ€mnade min lunch hemma tĂ€nker att jag Ă€ter den sen nĂ€r jag kommer hem alternativt att vi Ă€ter ute, det vet man aldrig đŸ€·đŸŒâ€â™€ïž.

Förskola.
Nu ska jag ringa ett samtal till en förskola men mer om det i ett annat inlÀgg, sen tÀnker jag att lite musik vore nice men antar att Penny hunnit vakna dÄ.

Gillar

Kommentarer