Städförmiddag

Igår gick jag och la mig tidigt, somnade så jäkla snabbt. Redan vid 21:15 sov jag & natten har väl varit helt okej, tack vare att jag gick åh la mig tidigt så har jag ändå fått ihop 8 timmar och 50 minuters sömn. Dock var vi uppe i 60 minuter, mini hade svårt åh somna om - och jag behövde gå på toaletten, så hon följde med upp. Tänkte att hon ALDRIG kommer kunna somna om, men gav henne en flaska välling. Inte gjort på väldigt välling länge - så somnade hon om.

Mini vaknade på ett strålande humör. Hon började med att säga ”kissekisse” det betyder två saker: katt & kiss. Åh jag svarar ”katten sover, nu sover vi också” (det är hyresvärdarnas katt) så jag kramade om henne för att visa på, att vi ska sova vidare. Då var det blött 🤦🏼‍♀️. Så var bara att fixa en ny blöja åh efter det så kunde ju inte hon somna om. Då var klockan i och för sig 07:00 vilket är betydligt bättre än 05:00!

Denna lördag förmiddag har vi spenderat inne. Vi har kollat på filmen Råttatouille eller jag har nog kollat mer än mini, ätit frukost i framför tv:n. Dammsugit, städat av, tvättat & hängt tvätt, lekt. Och nu sover mini efter lite lunch och jag kollar Torpet.

Gillar

Kommentarer